Samsung Galaxy Note 8 – Specificatii si Design

Samsung Galaxy Note 8 are specificatiile si design-ul final dezvaluite foarte aproape de prezentarea ce va avea loc in luna august.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial peste aproximativ 2 luni de catre compania Samsung, iar specificatiile finale si design-ul au fost cel mai probabil stabilite deja pentru ca in iulie sa inceapa productia. Vorbim despre componente care trebuie comandate pentru Samsung Galaxy Note 8, matrite care trebuie realizate si oameni care trebuie invatati cum sa faca dispozitivele, totul necesitand timp.

In aceasta idee, specificatiile si design-ul Samsung Galaxy Note 8 au fost cel mai probabil deja finalizate de catre cei de la Samsung, iar acum putem vorbi despre ele. Zilele trecute am aflat ca Samsung Galaxy Note 8 nu va avea design-ul pe care il stiam deja, adica acea camera duala nu va fi verticala, ci de fapt va fi orizontala, cu un cititor de amprente in partea sa dreapta.

Acest design are mai multa logica decat cel cu o camera duala verticala pentru Samsung Galaxy Note 8, deoarece face mai simpla integrarea cititorului de amprente. Samsung nu ar mai fi nevoita sa faca modificari majore in carcasa Samsung Galaxy Note 8 in comparatie cu cea a Samsung Galaxy S8, terminalele impartind oricum foarte multe caracteristici de design, dupa cum prea bine stiti.

Samsung Galaxy Note 8 – specificatii finale si design

In ceea ce priveste specificatiile Samsung Galaxy Note 8, vorbim despre ecranul Infinity cu diagonala de 6.3 inch care acopera intregul panou frontal si are o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli. Un chip Snapdragon 835 va fi folosit in Samsung Galaxy Note 8, la fel ca in Samsung Galaxy S8, dar procesorul va fi cel mai probabil tactat la o frecventa mai mare si vor exista 6 GB RAM in terminal.

Mergand in continuare, Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala formata din doi senzori de imagine de cate 12 megapixeli, ambii cu stabilizare optica, dar unul si cu zoom optic. O baterie de 3300 mAh va fi integrata in Samsung Galaxy Note 8 pentru a-i oferi o autonomie mare pentru baterie, un stylus si suport DeX fiind deasemenea oferite de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 va avea si un chip Exynos 8895 separat de cel Snapdragon 835, insa acesta va fi utilizat in versiunea pentru anumite piete de pe planeta. Samsung Galaxy Note 8 va fi usor mai mare decat Samsung Galaxy S8 Plus din cauza ecranului de diagonala mai mare, insa nu ar trebui sa aiba un design cu mult mai diferit, avand in vedere ca Samsung va prelua multe de la cel de-al doilea.

Acestea fiind spuse, cam asa va arata Samsung Galaxy Note 8, imaginile de mai jos pr ezentand noul design.

Samsung Galaxy Note 8 specificatii design

Samsung Galaxy Note 8 specificatii design final