Samsung Galaxy Note 8 – Schimbare de Design de Ultima Ora

Samsung Galaxy Note 8 are parte de o schimbare de ultima ora pentru design, camera sa duala urmand a fi pozitionata orizontal, in loc de vertical.

Samsung Galaxy Note 8 a avut parte de o schimbare de ultima ora pentru design-ul pe care compania Samsung il va folosi pentru noul sau smartphone high-end anul acesta. Mai toate zvonurile aparute pana acum in diverse publicatii online si de la diverse surse anuntau faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala verticala, insa se pare ca in realitate aceasta nu va fi chiar asa.

Doua surse diferite au anuntat astazi faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea de fapt o camera duala orizontala integrata de catre compania Samsung, iar in imaginea de mai jos o puteti vedea. Practic, noua camera duala a Samsung Galaxy Note 8 se va intinde pe orizontala in partea superioara a carcasei smartphone-ului, lasand foarte mul spatiu gol pana in partea inferioara.

Pana acum s-a crezut ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala verticala care va fi pozitionata in partea central superioara a carcasei, cititorul de amprente fiind amplasat sub ea. Se pare ca Samsung Galaxy Note 8 va avea in final o camera duala orizontala, ca iPhone 7 Plus, iar cititorul de amprente va fi pozitionat in partea sa dreapta, cum se intampla si la Samsung Galaxy S8, unde totusi nu e camera duala.

Samsung Galaxy Note 8 – schimbare de design de ultima ora

Diverse imagini care prezinta un Samsung Galaxy S8 cu camera duala ne aratau ca ea a fost pozitionata vertical in prototipuri si s-a presupus ca in Samsung Galaxy Note 8 va fi pusa la fel. Ei bine, se pare ca realitatea este cu mult diferita, iar camera duala din Samsung Galaxy Note 8 va fi pozitionata orizontal, cititorulde amprente urmand a fi in continuare greu de gasit.

Cei de la Samsung par sa fi gandit o structura unificata pentru camera duala a Samsung Galaxy Note 8, aceasta incluzand si cititorul de amprente, dar ideea in sine ar putea fi proasta. Acum utilizatorii nu vor apasa totusi cu degetul pe camera Samsung Galaxy Note 8, ci for apasa pe flash LED, dar vor gasi in continuare cu greutate cititorul de amprente integrat.

Despre camera duala a Samsung Galaxy Note 8 se stie deja ca va avea doi senzori de imagine a cate 12 megapixeli fiecare, unul urmand a fi telephoto, cu zoom optic. Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea deasemenea si o functie bokeh care ar permite inregistrarae de poze similare cu cele facute de catre aparatele DSLR, subiectul fiind in prim-plan, in timp ce fundalul are blur aplicat.

Samsung Galaxy Note 8 schimbare design