iOS 11 – fisiere Ascunse Confirma o noua Functie a iPhone 8

iOS 11 are in interiorul fisierelor de sistem un sunet nou care pare sa sugereze faptul ca iPhone 8 va avea intr-adevar un nou sistem de incarcare oferit de companie. Fie ca vorbim despre incarcare wireless, sau incarcare rapida prin fir, iOS 11 pare sa sigereze fara dubiu faptul ca iPhone 8 urmeaza sa ne ofere noi metode de a incarca terminalele iPhone din aceasta toamna.

Acest fisier este ascuns in iOS 11 si poate fi accesat doar folosind un calculator, deci Apple nu vrea ca el sa fie descoperit, cel putin nu asa usor cum se intampla cu altele. Existenta sa sugereaza ca o schimbare este pregatita prin iOS 11 pentru iPhone 8, dar deocamdata nu stim sigur pentru ce fel de incarcare va fi folosit, fie ca este cea rapida prin USB-C, sau wireless.

V-am spus azi ca iPhone 8 va avea un nou incarcator USB-C de 10W care va oferi incarcare rapida, asa ca acest fisier ar putea fi utilizat pentru asta. Fisierul care ruleaza sunetul pentru incarcarea iPhone 8 are in iOS 11 un nume diferit fata de cel folosit standard pentru a semnala incarcarea iDevice-urilor, asa ca folosirea de nume distincte sugereaza faptul ca Apple ne pregateste o surpriza.

5 COMENTARII

  1. Ce bine . Abia astept sa imi iau noul iphone si sa arunc panarama de samsung. Mare greseala am facut ca mi-am luat samsung si aacum regret .

  2. Oau…încărcare wireless….si altceva…a da …puteți activa datele mobile acum..fara sa intri in setari ..foarte tare upgrade…