Samsung Galaxy S8 are LAG, recunoaste Samsung

Samsung Galaxy S8 are lag in interfata, Samsung recunoscand acest lucru si esuand in a-l rezolva pentru a-si linisti clientii enervati.

Samsung Galaxy S8 are lag in interfata de utilizator, conform companiei Samsung, care a lansat o actualizare pentru launcher-ul de care s-au plans utilizatorii globali. Dupa lansarea Samsung Galaxy S8 au existat foarte multe plangeri cu privire la performantele pe care interfata de utilizator le are, in special launcher-ul, asa ca Samsung a promis ca va rezolva problema.

Samsung a lansat recent o actualizare pentru launcher-ul din Samsung Galaxy S8 si a promis ca aceasta modificare in sistemul de operare Android va rezolva problemele utilizatorilor. La fel ca toate promisiunile celor de la Samsung, inclusiv aceasta pentru Samsung Galaxy S8 s-a dovedit a fi nimic mai mult decat o amagire, deoarece problema a fost rezolvata partial, dar inca exista si supara oamenii.

Cei care au raportat problema au inceput sa ia in ras compania Samsung, inclusiv jurnalistii, pentru software-ul prost pe care il face, inclusiv pentru Samsung Galaxy S8. Ca Samsung Galaxy S8 urma sa aiba lag in utilizare era ceva ce toata lumea se astepta, avand in vedere ca Android-ul este gandit prea prost pentru a functiona fara probleme si enerveaza utilizatorii cu lag-ul sau.

Samsung Galaxy S8 are LAG, recunoaste Samsung

Partea buna in toata aceasta situatie ste ca problema cu lag-ul excesiv din Samsung Galaxy S8 afecteaza in principal launcher-ul de aplicatii accesibil printr-un gest facut in lateralul ecranului. Chiar si asa, existenta unei asemenea probleme este penibila pentru Samsung Galaxy S8, deoarece un smartphone care costa atat de mult n-ar trebui sa aiba probleme de acest gen chiar de la lansare.

Trebuie sa recunoastem faptul ca inclusiv terminalele iPhone, sau tabletele iPad mai au lag sau blocaje uneori, dar nu sunt constante, asa cum se intampla la Samsung Galaxy S8 si nu numai. Mai mult decat atat, niciun iPhone nou lansat de catre compania Apple nu avea probleme de acest gen chiar din momentul aparitie, dar pentru multi Samsung Galaxy S8 se dovedeste a fi o mare bataie de cap.

“As per the company’s official changelog for Samsung TouchWiz Home v6.1.09.2, the update should now fix the lag when swiping up and down between the homescreen and the app screen.”

Avand in vedere ca Samsung nu poate face nimic bun, sau pana la capat, de la Samsung Galaxy S8 puteam avea asteptari mari doar in ceea ce priveste design-ul. In ceea ce priveste software-ul cred ca nimeni  nu s-a asteptat vreodata ca Samsung sa faca ceva bun, nici pentru Samsung Galaxy S8, iar drept dovada avem asistentul personal Bixby, care inca nu stie engleza si chineza.

Acestea fiind spuse, daca veti cumpara un Samsung Galaxy S8 vreodata, stiti la ce sa va asteptati. Mai jos aveti si o dovada a faptului ca nu doar in launcher are Samsung Galaxy S8 lag.