iPhone – primul telefon inclus intr-un portret prezidential

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron isi iubeste atat de mult cele doua terminale iPhone, incat a decis sa le includa in portretul oficial pe care l-a facut recent. In clipul video de mai jos il puteti vedea pe presedintele francez in timp ce aseaza foarte tacticos cele doua terminale iPhone pe biroul pe care urmeaza sa se sprijine pentru portretul oficial ca presedinte al Frantei.

Conform presei franceze, aceasta este prima oara cand un telefon mobil apare intr-un portret prezidential, Emmanuel Macron insistand ca ambele terminale sa fie vizibile acolo. Separat de cele doua terminale iPhone, presedintele Frantei a avut deasemenea langa el si doua carti, deci a incercat, cel mai probabil, sa creeze o imagine care sa il reprezinte cel mai bine.

In this photo taken Saturday, according to our information, several symbolic elements surround Emmanuel Macron. Three books from the Pléiade collection are placed on the desk: Charles de Gaulle’s Memoirs of War, Stendhal’s Red and Black, and André Gide’s Novels and Narratives. Also on the desk, his mobile phones appear, a first on an official photograph of a President of the Republic.”

iPhone portret prezidential

4 COMENTARII