OnePlus 5 – unitati cu Ecrane montate Invers

OnePlus 5 abia a fost lansat, dar utilizatorii care au cumparat terminalele de la compania chinezeasca deja incep sa raporteze probleme probleme destul de ciudate cu unitatile primite. Mai exact, in clipul video de mai jos aveti o demonstratie a unei asemenea probleme OnePlus 5, utilizatorii raportand un efect de alungire a interfetei de utilizator atunci cand navigheaza prin anumite aplicatii.

Efectul este vizibil doar atunci cand se face scroll in interfata aplicatiilor si se pare ca doar unele dintre unitatile OnePlus 5 livrate de catre copanie sunt afectate de acest aparent defect. Problema OnePlus 5 a putut fi reprodusa si de catre alti utilizatori care si-au primit unitatile de la companie si vorbim despre o situatie destul de penibila pentru chinezii care au clonat iPhone 7 Plus.

OnePlus 5 – unitati cu ecrane montate invers

Desi deocamdata nu se stie sigur care ar fi cauza problemei, se speculeaza ca unele unitati ale OnePlus 5 ar avea ecranele montate invers in carcasa. Mai exact, ecranele unora dintre unitatile OnePlus 5 ar avea ecranele montate cu susul in jos, iar de aici ar veni problema, deoarece orientarea ecranului ar fi gresita, iar Android-ul nu prea intelege de ce se intampla acest lucru.

Problema apare din cauza ratei de refresh a ecranului, iar cei de la OnePlus 5 n-au confirmat deocamdata ca ea exista, dar au contactat unii dintre utilizatorii afectati. Asta inseamna ca OnePlus investigheaza problema, dar e greu de crezut ca va recunoaste ca unele unitati ale OnePlus 5 au ecranele montate invers, pentru ca ar fi penibil sa recunoasca acest lucru umilitor.

Totusi, cand cauti un smartphone premium ieftin, ca OnePlus 5, trebuie sa fii constient ca problemele de acest gen fac parte din “pachet”.