Samsung Galaxy Note 8 – Camera Duala excelenta!

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala ISOCELL integrata de catre compania Samsung pentru inregistrarea de poze si clipuri video excelente.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala foarte buna implementata de catre compania Samsung, primele zvonuri indicand faptul ca urmeaza sa fie cea mai buna dintre toate smartphone-urile. Pana acum foarte putine informatii s-au aflat despre camera duala a Samsung Galaxy Note 8, insa stim ca vomvorbi despre doi senzori de imagine care ar urma sa aiba cate 13 megapixeli fiecare.

Ieri Samsung a oferit cateva detalii despre o noua camera ISOCELL care nu este folosita in vreun produs al sau, dar care ar trebui sa ajunga in Samsung Galaxy Note 8 anul acesta. Cei de la Samsung nu au confirmat faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala ISOCELL, dar prezentarea ei acum, coroborata cu zvonurile privind integrarea unei asemenea camere nu ne pot duce la o alta concluzie.

Noua camera duala ISOCELL a fost prezentata ieri de catre compania Samsung, deci cu aproape 2 luni inainte ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie prezentat oficial pentru lumea intreaga. Mobile World Congress 2017 din Shanghai a fost evenimentul in care cei de la Samsung au prezentat si demonstrat noua camera, ea urmand a-i oferi terminalului Samsung Galaxy Note 8 un posibil avans in fata iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala excelenta!

Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba integrata o camera duala ISOCELL formata din doi senzori de cate 13 megapixeli fiecare, unul RGB si unui monocrom. Camera duala pentru Samsung Galaxy Note 8 va avea deschidere f/2.0 si stabilizator optic de imagine, calitatea imaginilor si clipurilor video urmand a fi net superioara celor facute cu orice alta camera utilizata intr-un smartphone.

Samsung a uimit in fiecare an intreaga lume cu camerele excelente pe care le-a integrat in produsele sale, iar cu Samsung Galaxy Note 8 lucrurile vor sta, cel mai probabil, la fel. Samsung va renunta la camera folosita in Samsung Galaxy S8 si predecesorul sau, inlocuind-o cu una de ultima generatie, iar clientii Samsung Galaxy Note 8 se vor bucura “din plin” de calitatile sale.

Chiar si fara anuntul de ieri privind camera duala ISCOCELL, era oricum usor de imaginat ca Samsung Galaxy Note 8 urma sa aiba o camera excelenta integrata de catre Samsung. Multumita acelui anunt ni se confirma fara dubiu acest lucru, asa ca putini vor mai putea spune ca Samsung Galaxy Note 8 nu va avea o camera duala atat de buna precum este reputatia coreenilor pentru ele.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat la sfarsitul lunii august de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York.

Samsung Galaxy Note 8 camera duala excelenta