iPhone – asa arata si functioneaza doua dintre primele prototipuri

Doua dintre primele prototipuri ale iPhone apar intr-un clip video care ne arata de la ce a pornit compania Apple in procesul de dezvoltare al smartphone-ului sau revolutionar. Cele doua prototipuri ruleaza versiuni diferite ale sistemelor de operare, un Acorn OS si un sistem de operare similar cu cel instalat pe iPod-urile acelor vremuri, impreuna cu o interfata similara.

Puteti observa ca niciunul nu se apropie in functionalitate de ceea ce oferea primul model al iPhone cu iOS, insa din punct de vedere al design-ului ele sunt destul de apropiate. Aceste prototipuri erau folosite de catre inginerii Apple pentru a testa diverse functii ale iPhone si a finaliza procesul de proiectare si dezvoltare in vederea lansarii pe pietele din intreaga lume.

Aceste prototipuri au mai fost prezentate separat de catre fosti angajati Apple, sau oameni care colectioneaza asemenea dispozitive din diverse motive. Acum vedem pentru prima oara o comparatie intre doua prototipuri ale iPhone care ruleaza si doua versiune diferite ale software-ului folosit pentru testare, intreaga prezentare fiind una foarte interesanta.

https://youtu.be/pVNvqU6IFnI