eMAG – 30 iunie – 1050 LEI pret redus la iPhone 6 si iPhone 6S

eMAG ofera pe 30 iunie reduceri de pana la 1050 LEI pentru terminalele iPhone 6 si iPhone 6S din oferta, zeci de modele putand fi cumparate!

eMAG are pe 30 iunie oferte foarte bune la iPhone 6 si iPhone 6S, care sunt disponibile cu reducere de pana la 1050 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre modele de terminale iPhone care sunt populare in oferta companiei Apple si care beneficiaza de reduceri foarte bune la cei de la eMAG in momentul de fata, preturile fiind, pe 30 iunie, in unele cazuri mai mici decat in Apple Store.

iPhone 6 si iPhone 6S, vandute la reducere pe 30 iunie, nu mai sunt de ceva vreme telefoanele de top ale companiei Apple, insa la preturile pe care le vinde eMAG puteti beneficia de un deal foarte bun. Vorbim despre produse care au performante bune chiar si cu cele mai recente versiuni ale iOS 10, asa ca va veti putea bucura de o oferta foarte potrivita in 30 iunie pentru ele in cadrul magazinului eMAG.

Incepem pe 30 iunie cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6S noi, care sunt disponibile in aceasta pagina a eMAG cu reducere de pana la 1050 de LEI, dispozitivele fiind nefolosite vreodata. Reducerea este mai mica decat in cazul celor resigilate, insa macar stiti ca va veti bucura de un produs complet nou in momentul in care veti primi acasa coletul comandat de la cei de la eMAG in data de 30 iunie.

eMAG – 30 iunie – 1050 LEI pret redus la iPhone 6 si iPhone 6S

 

Daca in cazul iPhone 6 vorbim despre modelul lansat in 2014 de catre Apple, eMAG vinde pe 30 iunie modelul nou al iPhone 6S in momentul de fata, adica cel lansat in septembrie 2016. Acest model nou vandut de catre eMAG are minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat de aceasta noutate nu exista alte schimbari in ceea ce priveste componentele interne, indiferent de modelul cumparat pe 30 iunie.

Daca nu va temeti de terminalele iPhone 6 si iPhone 6S resigilate vandute de catre eMAG in 30 iunie in aceasta pagina, atunci veti putea beneficia de reduceri de pana la 300 LEI. Cei de la eMAG au pus in vanzare terminalele iPhone 6 si iPhone 6S la preturi foarte bune, asa ca ar fi bine sa va uitati prin oferta lor de resigilate pentru a fi siguri ca puteti beneficia de deal-uri bune pe 30 iunie.

Va spuneam si mai sus ca pe 30 iunie toate aceste deal-uri sunt in unele cazuri mai bune decat in Apple Store, asa ca de la eMAG puteti cumpara un iPhone 6, iPhone 6S, sau modelele Plus, la preturi foarte bune. Va recomand sa va grabiti in a cumpara ceea ce va intereseaza, deoarece stocurile sunt limitate in 30 iunie.

eMAG - 30 iunie - 1050 LEI pret redus iPhone 6 iPhone 6S