Samsung Galaxy Note 8 – Decizia Surprinzatoare

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat de catre compania Samsung in doua versiuni cu spatiu de stocare inclus, o schimbare majora fata de 2016.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat de catre compania Samsung peste mai putin de 2 luni de zile, iar astazi aflam despre o decizie surprinzatoare pe care compania o pregateste. Mai exact, vorbim despre o schimbare majora pe care Samsung intentioneaza sa o faca in curand pentru Samsung Galaxy Note 8 si spatiul de stocare ce urmeaza sa fie oferit pentur acest smartphone.

Conform unor informatii aparute astazi, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Samsung in versiuni cu 64 si 128 GB spatiu de stocare incepand din acest an. Samsung Galaxy S8 Plus este vandut de catre compania coreeana doar intr-o versiune cu 128 GB spatiu de stocare, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea parte de o schimbare radicala.

Anul trecut Samsung Galaxy Note 7 a fost vandut doar intr-o versiune cu 64 GB spatiu de stocare, Samsung Galaxy Note 8 urmand a oferi o capacitate dubla. A vinde Samsung Galaxy Note 8 intr-i versiune cu doar 128 GB spatiu de stocare nu ar fi ceva neasteptat, insa daca ar exista si o versiune cu 64 GB spatiu de stocare, multa lume ar putea fi uimita.

Samsung Galaxy Note 8 – decizia surprinzatoare privind spatiul de stocare

Se zvoneste ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un pret de vanzare de aproximativ 1000 de dolari, sau euro, cand va fi lansat oficial pe pietele globale. Nu se stie cat spatiu de stocare ar urma sa ofere acest model, dar daca ar exista modele ale Samsung Galaxy Note 8 cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, atunci cel mai ieftin ar putea avea si cea mai mica cantitate oferita.

Exista posibilitatea ca Samsung sa caute sa ofere Samsung Galaxy Note 8 in mai multe versiuni ca sa existe cat mai multe optiuni pentru clienti, avand in vedere pretul mare. Nu este deasemenea exclus ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie vandut la pretul de 900 de dolari, sau euro, in versiunea cu 64 GB spatiu de stocare, pentru a putea totusi genera vanzari pentru companie.

Samsung Galaxy Note 8 decizie surprinzatoare

Un smartphone cu un pret minim de 1000 de dolari, sau euro ,nu va avea vanzari chiar atat de bune, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi un foarte mare esec. Cei de la Samsung stiu ca nu au o cliententela la fel de dispusa sa plateasca multi bani pe produse, precum Apple, asa ca un Samsung Galaxy Note 8 foarte scump ar putea avea o soarta mai rea decat predecesorul sau.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat in multiple versiuni pentru ca lumea sa se si gandeasca sa il cumpere.

 

39 COMENTARII

  1. Note 8 se adresează în principal segmentului business. Cei cu Note 8 nu sunt afectați că joculețele se deschid cu o secundă mai greu decât pe alte smartphone-uri.
    Prețul ridicat va fi compensat de subvențiile operatorilor. Cu un preț de 200 euro + abonament pe 2 ani la 25 euro lunar, prețul este foarte competitiv.

    Ceea ce câștigă Samsung este faptul că se poziționează deasupra iPhone-ului, cu un preț mai ridicat, ceea ce va influența negativ percepția față de iPhone ca produs premium.

  2. Intre timp
    “TechInsights has analyzed the chip (ipad pros) and confirmed that the SoC is fabricated using a 10 nanometer ”
    “can’t believe how smooth and fast it is, it’s ridiculously fast! well done Apple.”

  3. deci, dupa care, sa intelegem, iphone va fi 2-3 clase peste orice in toamna…
    120hz+chip de 10nm, touchid in power button sau in display, AR

  4. Note 8 se adreseaza segmentului celor ce le place riscul…celor din tramvai si celor ce nu isi permit sa incerce altceva

    Cine vrea Note 8 este persoana nesigura pe ea,pt ca oricine vrea display mare cu un adevarat pen, isi ia tab S3 daca vrea android sau ipad pro

  5. Note 8 nu este iphone 8, deci daca il pun la vanzare la 1500$ nu se va vinde, fata de un iphone 8 care daca ar costa tot 1500$ se va vinde.
    Samsung nu este un brand premium pe piata asa cum este Apple
    Apple are putine produse, unele costand de la 1000$ pana la peste 10.000$

  6. Srb vb de note 8 , lasa aceleasi replici de apple…. si da se va vinde. Eu vreau un note nou, mi-e foarte util pt fct care le are.

  7. Absolut! România e țară exploatabilă 🙁 În România sunt doi mari operatori (Vodafone și Orange) care dictează piața. Ei formează un oligopol tacit, și nu merg pe campanii agresive de atragerea clienților.
    Dacă ar fi 5-6 operatori, cu putere economică similară, să vezi atunci ce promoții ar exista…

    În Belgia îți iei S8 la 200€ + ab 25€ sau S8+ la 300€ + ab 25€. În Franța ai S8 gratis + ab 50€.

  8. Nu cred că va exista vreodată Note cu ecran de 5 inci. Note este pentru mailuri, documente, etc ceea ce face un ecran mare să fie un must have.

  9. Până apare iPhone 8 cu procesor pe 10 nm, va apărea Note 8 cu proces pe 7-8 nm.
    Despre touch în buton sau display sunt doar zvonuri. Parcă văd că Apple “are probleme enorme” la fabricarea butonului, așa că vor pune Touch ID în carcasă pe spate ?

  10. 1000 euro pe un smartphone e prostie curata , preturile pentru smartphone urile high end au crescut in nesimtire
    Important e sa l faci sa merite , ceea ce Apple nu prea face …..Apple nu are clienti cu putere de cumparare asa de mare cum ai crede , asta reflectandu se in achizitionarea celei mai ieftine variante de iphone
    Oricum o sa se vanda indiferent de pretul acestuia , la fel ca in cazul iphone ului se va gasi cineva

  11. Asa este , Note nu a fost niciodata o gama cu ecran mic , mai ales cu body ratio crescut care permite introducerea de display uri foarte mari in carcase mici

  12. Note A FOST PENTRU SEGMENTUL BUSINESS poate ai vrut sa zici! In cel mai fericit caz vor avea câteva zeci de mii de vânzări fără sute, nicidecum! Și mai ales la cât de vagon e designul și etc…

  13. Ca samsung nu e o companie lider pe piața premium nici nu va fi! De fapt asta se știe, adică știe tot omul care are habar de tehnologie! Ei încearcă de 2 ani sa ne spună ca sunt mai buni dar doar încearcă !

  14. Din moment ce cel mai ieftin model de iphone e vandut si nu cel mai scump avand in vedere vasta putere de cumparare a clientilor Apple cum se spune , ce concluzie putem trage ?

  15. Daca esti troll nu mai semnaliza aiurea , cand naiba a avut un model Note vanzari de cateva zeci de mii ? fiecare model de Note sa vandut in peste 10 milioane de unitati , chiar si explodatul Note 7
    Vorbesti de cat de vagon e designul lui Note 8 , parca lai vazut tu ……Samsung nu a trantit niciodata ecrane mari aiurea in smartphone uri cum a facut Apple , mai ales ca i8 e lopata si are camera semafor in 2017, nefiind in stare sa faca un design premium , pana si chinezariile sunt mai elegante decat iphone urile

  16. Nu știu care de aici e troll…E cumva site special pentru samsogisti și nu știu eu?? Tu și ceilalți frustrați ar trebui sa ieșiți , oricum nimeni nu da doi bani pe ce ziceți voi despre samsung și alte bazaconii! Apple a făcut și face istorie l,samsung e firma de electrocasnice de când lumea și asta e recunoscut oriunde de oricine când zici samsung! Așa ca degeaba va chinuiți voi sa trollati ca e degeaba oricum

  17. un mini note de 5 inch(maxim) fara pen. trebuie sa recunosc… e “geniala” cererea :)))) asta-i ca aia: “nu pot formata partita C”

  18. Mda se pare ca nu prea intelegeti unii ce inseamna premium. Am zis premium si nu lux sau bijuterie
    Adica faptul ca bmw au toti nespalatii luate la sh sau in rate e clar nu este considerat brand premium fata de dacia sau vw etc
    Poate femeia de serciiu are salariu f bun sau poate si-a luat iphone sh sau in rate( pt ca nu vad sa dea 40 mil din salariu de 400-500$$)
    In orice segment exista premium si non premium poate exista si categria de lux,incepand de la accesorii,la smartphone,laptop,pc, pixuri,roti de vara sau de iarna pana la amortizoare mobila etc

  19. Intradevar Apple e lider pe piata premium , Samsung e nr 2 , dar cu toate acestea chiar daca e Samsung mai mincinoasa , inoveaza masiv si isi recunosc greselile , nu ca Apple care asteapta sa inoveze altii si apoi fura si mai au o baza de fanatici exagerati de mincinosi si frustrati , cum demonstreaza pana si studiile

  20. Dupa ce ca esti un troll frustrat care bubuie de frustrare excesiv , esti extrem de prost informat
    Faza clasica ”Ce cauta samsonisti aici ” cand ti se da peste bot cu adevarul ….Samsung firma de electrocasnice ? bai omule Samsung e cel mai mare conglomerant din lume cu venituri de 350 miliarde de dolari , cel mai mare producator de seminconductori din lume , nr 2 in inovatie din lume , cele mai mari cheltuieli in cercetare si dezvoltare de pe planeta , sa mai spun faptul ca Samsung e are o lista impresionanta de parteneri/ investitori , mai bine zis cele mai mari si mai puternice companii de pe planeta (Google , Facebook, Microsoft, Gorning Gorila Glass, BMW, Ferarri etc )
    Mai informeaza te ca tot ce postezi sunt troleli jalnice , iar cand ti se da peste fata bagi faza cu samsonisti …..jalnic rau

  21. imi place ca el este f informat iar in orice top nu prea exista samsung ca cea mai inovativa. Pe primul in mai toate topurile este Tesla iar samsung nu exista :)))

  22. Ce concluzie putem trage ? simplu …ca capacitatea de cumparare a clientilor Apple nu e asa mare cum crede toata lumea , mai ales ca unii isi cumpara cel mai ieftin model care e cel mai vandut si isi cumpara accesorii fake care cauzeaza explozia telefonului cum tu ai spus
    Dupa cum vezi clientii Apple nu se inghesuie la modelul mai scump

  23. cum sa nu…un om ce cumpara apple si da 1000$ pe un iphone, 3000$ sau 5000$ pe un mac, 1000$ un ipad nu sta sa se uite la electrocasnice de 200$ sau e zgarcit sa se uite la pretul apple music si alte servicii. In ro totusi lumea, tine si nu prea cumpara accesorii fake, alea sunt prin afara, romanii in aceasta privinta sunt mai ok, daca tot isi dau tot salariu pe un kkt de telefon, macar sa foloseasca accesorii originale (nu toti fac asta dar majoritatea da)

  24. iphone este in segmentul premium in segmentul smartphones, cine zice altceva si il pune oala cu telefoane de plastic de 50 lei care merg de te doare capul e problema stricta a lui. Vertu este bijuterie…si totusi chiar asa bijuterie nu merge la fel de bine ca un iphone sau galaxy S.