iOS 11 ARKit este incredibil, creeaza o lume tridimensionala pe iPhone

iOS 11 ARKit a fost prezentat de catre compania Apple ca o platforma cu potential foarte mare, insa probabil nimeni nu si-a imaginat chiar ce se poate realiza folosind acest software. Ei bine un dezvoltator foarte priceput s-a gandit sa ne arate ca iOS 11 ARKit poate fi extrem de impresionant, iar in clipul video de mai jos aveti demonstratia clara a acestui lucru.

Folosind iOS 11 ARKit, un dezvoltator foarte priceput a reusit sa creeze o lume tridimensionala intr-o aplicatie pentru iPhone, suprapunand-o peste lumea reala. Dupa cum veti vedea, in aplicatie utilizatorul pare ca trece printr-un portal care il transporta intr-o lume tridimensionala, insa in realitate el nu paraseste lumea reala in care se afla.

Partea si mai interesanta este ca aplicatia face trecerea de la feed-ul video real cu ceea ce ne inconjoara la lumea virtuala intr-un mod pe care nimeni nu il credea posibil pe iPhone. Imaginati-va cum ar putea arata aceasta aplicatie in realitate virtuala cu o pereche de casti, iar noi sa trecem din ceea ce vedem in jurul nostru intr-o lume virtuala cu doar cativa pasi.

Cred ca iOS 11 ARKit poate schimba din foarte multe puncte de vedere lumea in care traim, iar aplicatiile de acest gen sunt doar inceputul. Pe masura ce lansarea iOS 11 se va apropia, vom vedea cu siguranta tot mai multe dovezi ale modurilor extrem de inovative in care ARKit poate fi utilizat.