iOS 11 – Apple a Eliminat intentionat doua functii Utile

iOS 11 lasa iPhone fara o functie extrem de utila si v-am spus acum cateva saptamani ca, din pacate, compania Apple a eliminat functia care permite accesatea task switcher cu un gest 3D Touch. Atunci multi dintre voi ati fost de parere ca totul este doar o greseala si ca Apple va readuce functia pentru noi intr-o actualizare viitoare a iOS 11, insa asta nu se va mai intampla.

Separat de acest gest, Apple l-a eliminat si pe cel 3D Touch care ne permitea sa revenim la o aplicatie anterioara fara a mai folosi butonul Home, iOS 11 facandu-le uitate. Un dezvoltator a facut un raport catre inginerii Apple privind disparitia acestor doua functii din iOS 11, considerand totul un bug, insa un inginer al Apple a confirmat ca de fapt stergerea a fost intentionata.

Aceasta functie era disponibila numai pe terminalele iPhone care au 3D Touch, deci nu afecteaza toate iPhone-urile care pot rula sistemul de operare al companiei Apple. In ciuda acestui lucru, exista foarte multe terminale iPhone care au 3D Touch incorporat in ecran, iar utilizatorii iOS 11 au inceput sa raporteze in mod negativ schimbarea facuta de catre compania Apple.

Avand in vedere ca aceste doua gesturi au fost eliminate din iOS 11, este clar ca Apple va oferi ceva diferit in iPhone 8 si ar putea avea nevoie de ele pentru alte functii. Este posibil ca iPhone 8 cu al sau ecran mai mare sa ne ofere alte moduri de a face acelasi lucru folosind 3D Touch, iar acele gesturi sa fie dedicate unor alte posibile functii, despre care nu se stie nimic.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti acum despre faptul ca acele gesturi ale iOS 11 au fost eliminate in mod intentionat ?

ios 11 apple eliminat functii utile

 

15 COMENTARII

  1. gest, Apple l-a eliminat si pe cel 3D Touch care ne permitea sa revenim la o aplicatie anterioara fara a mai folosi butonul Home

  2. Calm ca vine inapoi. Nu ai cum sa scoti asa ceva fara sa reintroduci ceva mai bun tinand cont ca ip8 nu va avea home button

  3. este fix acelasi gest! doar ca pt a face aparitia tururor aplicatiilor mai trebuie apasat pana la urmatorul nivel nu doar primul! este exact acelasi lucur pt task switch

  4. E logic. Pentru a putea baga functii noi, Apple trebuie sa scoata altele mai vechi. Altfel, nu duce hardware-ul. In asta consta asa-zisa “optimizare” IOS.