Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition confirmat

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition va fi pus in vanzare in Coreea de Sud de catre compania Samsung la un pret care va incepe cel mai probabil de la 700 de dolari.

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition a fost confirmat oficial de primele materiale promotionale pe care compania Samsung le-a trimis partenerilor sai din Coreea de Sud. Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition este de fapt o versiune reconditionata a Smasung Galaxy Note 7, cei de la Samsung rezolvand problemele care au generat atat de multe explozii in cursul toamnei anului trecut.

Desi se credea ca Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition va fi de fapt denumit Fandom Edition, iata ca in realitate cei de la Samsung i-au dat o denumire prin care ii descriu pe cei care-l vor cumpara. Doar fanii adevarati ai companiei Samsung vor cumpara Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition, un smartphone care este practic o bomba refacuta, dar fara garantie ca nu va mai lua foc in utilizare.

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition va fi vandut initial, sau poate totdeauna, doar in Coreea de Sud pentru ca acolo sunt cei mai multi fani ai companiei Samsung. Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition va avea si cel mai mare succes acolo, deoarece oamenii rationali din alte zone ale globului ar refuza, cel mai probabil, sa cumpere ceea ce Samsung considera a fi un smartphone sigur.

Smasung Galaxy Note 7 Fan Edition este confirmat oficial

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition va avea practic exact aceleasi componente interne precum Samsung Galaxy Note 7, inclusiv probabil aceeasi capacitate pentru baterie. Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition va avea totusi interiorul refacut pentru a nu mai pune presiune pe baterie si a nu mai genera acele spargeri care duceau la focurile pe care le-am vazut in atatea si atatea randuri.

In ceea ce priveste pretul Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition, se pare ca Samsung intentioneaza sa ceara 700 de dolari pe modelul pe care-l va pune in vanzare. Vorbim desigur despre un pret foarte mare pentru un Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition al carui predecesor este cunoscut ca avand probleme extrem de mari, dar Samsung incearca sa scoata orice fel de bani mai poate de pe urma lui

Smasung Galaxy Note 7 Fan Edition confirmat

Ca sa fiu complet sincer, va fi interesant de vazut ce fel de succes va avea Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition dupa ce va fi lansat in Coreea de Sud, pentru ca raspunsul clientilor ar putea fi diferit fata de dorintele Samsung. Spun asta pentru ca s-ar putea sa nu mai fie chiar atat de multi fani ai Samsung Galaxy Note 7 dispusi sa cheltuie 700 de euro pe Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition.

Voi ce parere aveti, va avea succes Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition ?