Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – Asa functioneaza Do Not Disturb While Driving

iOS 11 – Asa functioneaza Do Not Disturb While Driving

iOS 11 are o noua functie numita Do Not Disturb While Driving care are menirea de a impiedica accidentele rutiere prin ruperea legaturii dintre iPhone si posesorul sau. Acest lucru este realizat prin blocarea afisarii notificarilor catre utilizatorii de iPhone cu iOS 11 pana in momentul in care ceva cu adevarat urgent trebuie sa ajunga la cunostinta lor.

Apple vrea ca noi sa uitam de telefoanele mobile cand conduce, iar iOS 11 face asta prin modul Do Not Disturb While Driving, activarea sa impiedicand complet afisarea de notificari. Ecranul iPhone nu se mai aprinde pentru a afisa notificari daca este inchis, decat daca o persoana care vrea sa ia contact cu noi ne trimite un mesaj urmand de un al doilea mesaj cu textul urgent, iOS 11 afisandu-l pe primul.

V-as recomanda sa folositi functia Do Not Disturb While Driving pe iOS 11 dupa lansarea oficiala, dar sunt destul de sigur ca nu o veti face, asa ca nu mai intru in detalii si va las in compania clipului video.

 • alta_intrebare

  Nu stiu cum e la tine, dar dupa maxim 2 min ce am urcat in masina se activeaza automat, fara sa am locatia activata sau s ma conectez la bluetooth la masina. Si trimite 2 mesaje, daca primesc mesaj sau apel. deja mi-am luat injuraturi de la colegi :)), credeau ca le trimit eu intentionat.

 • Srb Srb

  SUPERB

 • RaduD

  Eu cred ca va fi o functie utila, o astept cu varianta finala de 11.
  Oricat de putini o vor folosi, tot va fi un castig pentru siguranta rutiera

 • Silviu

  Asta pt ca o ai setată pe automat si atunci când detectează o anumită miscare se activează.