iPhone 8 – comparatie detaliata cu iPhone 7 rosu

iPhone 8 este reprezentat astazi de o noua macheta de inalta calitate, care ste comparata de aceasta data cu un iPhone 7 rosu, dar si cu un model jet black. In clipul video de mai jos puteti vedea intreaga comparatie, design-ul creat pentru aceasta macheta a iPhone 8 fiind practic cel final pe care compania Apple intentioneaza sa il foloseasca pentru noul sau produs.

Vedem in continuare acel decupaj din partea superioara a carcasei iPhone 8, asa cum am vazut in majoritatea leak-urilor aparute in ultimele zile.V-am aratat aseara un concept cu un iPhone 8 alb si ati vazut ca in aceasta versiune acel decupaj arata mult mai urat decat in cea cu panou frontal negru, asa ca va trebui sa va ganditi foarte bine ce fel de alegere veti faceti in toamna.

Practic, nu vedem ceva complet nou in aceasta comparatie a iPhone 8, ci doar ni se confirma faptul ca design-ul urmeaza sa fie intr-adevar acesta pe care il stim. Nu v-as recomanda sa luati “de bune” masuratorile facute pentru carcasa, deoarece vorbim despre o macheta, iar cele prezentate pana acum au avut dimensiuni diferite din cam toate punctele de vedere.