iPhone 8 alb arata mai Urat decat iti Imaginezi

iPhone 8 alb apare astazi intr-un concept care ne arata cat de urat va fi design-ul din cauza unei schimbari majore facute de catre compania Apple.

iPhone 8 va fi lansat si intr-o versiune care are panou frontal alb, compania Apple urmand a ne oferi exact ceea ce avem disponibil de 9 ani pentru smartphone-urile sale. Un iPhone 8 cu un panou frontal alb va avea totusi un design care nu va fi chiar atat de frumos pentru cel al versiunii negre, iar asta din cauza acelui decupaj care va brazda panoul frontal chiar in mijlocul partii superioare.

In imaginile de mai jos puteti vedea un concept pentru un iPhone 8 cu panou frontal alb, dar si cu o carcasa argintie, adica exact ceea ce vom primi in toamna de la Apple. Acest model al iPhone 8 este facut in baza schitelor si a celei mai recente machete prezentate pe internet, deci ne arata foarte exact, cel mai probabil, ceea ce Apple va lansa pe piata in toamna acestui an.

iPhone 8 alb arata mai urat decat iti imaginezi

Desi conceptele pentru iPhone 8 au fost in multe sitautii complet rupte de realitate, acesta este foarte bun pentru ca ne arata in avans ce fel de alegere va trebui sa facem in toamna. Fie vom alege un iPhone 8 cu panou frontal alb, care arata urat din cauza decupajului vizibil in partea superioara, fie alegem un iPhone 8 negru unde acel decupaj este mult mai bine mascat de catre culoarea panoului frontal.

Avand in vedere ca iPhone 8 va fi greu de gasit pentru achizitie in toamna, este foarte bine sa stim in avans ceea ce va trebui sa facem inainte de a face achizitia. In aceasta idee, va recomand sa analizati cu mare atentie imaginile, pentru ca versiunea alba a iPhone 8 va arata exact asa si cu siguranta nu va multumi pe chiar atat de multa lume precum isi doreste compania Apple.

Deci, ce parere aveti despre un iPhone 8 alb ?

iPhone 8 alb concept

iPhone 8 alb concept 1

iPhone 8 alb concept 2

iPhone 8 alb concept 3

iPhone 8 alb concept 4

iPhone 8 alb concept 5

iPhone 8 alb concept 6

iPhone 8 alb concept 7

iPhone 8 alb concept 8

iPhone 8 alb concept 9

iPhone 8 alb concept 10

iPhone 8 alb concept 11

57 COMENTARII

  1. Indiscutabil că negrul arată mai bine, cel puțin ascunde cărămida Tetris din partea de sus a ecranului. Ciudat este că în modelul ăsta, au făcut camera foto mai finuță decât va fi în realitate,iar marginile alea de carcasă plasează iPhone-ul cu vreo 6 ani în urma lui S8 cu ecran Infinity.

    Așteptăm ca Apple să finalizeze clădirea aia și Gioni Aiv să se ocupe de designul iPhone-ului, că e jale…

  2. marginea gandita pt iphone, pur si simplu arata cel mai bun compromis design si functionalitate.
    Pur si simplu arata a smartphone si nu a bagheta cu display. Am telecomanda la aer conditionat ce arata precum S8, nu mai am nevoie de inca 1, am nevoie de smartphone

  3. Mare gândire să pui acolo 3-5 mm de carcasă care să nu aibă nicio funcție. Pur și simplu spațiu irosit ca să faci smartphone-ul mai lat pentru mână.

    Cât privește aspectul de baghetă, se pare că trendul ăsta este. Dintotdeauna telefoanele de dinaintea erei smartphone au fost mai lunguiețe. IPhone ar putea rămâne “ultimul mohican” cu aspect de 2008.

  4. Shhh chiar nu stii despre ce vorbesti
    Lg g6 e tot smartphone nu bagheta,cam samsungul ramane singurul ce incearca sa fure ochii cu edge total useless

  5. Daaaa… Cu siguranță S8 ar fi cu 6 ani în urmă, doar dacă am fi în era de dinaintea lui Hristos.
    S8 este unul dintre cele mai aspectuoase smartphone-uri din prezent, poate cu cel mai bun design, și tu latri că este demodat. Ham-Ham!
    Până şi zaone a spus că S8 lângă iPhone arată diferența între nou și vechi.

  6. Păi tocmai, că eu știu despre ce vorbesc. Atât LG G6 cât și Samsung S8 au înălțimea 148,9 mm, diferența pe lățime este că G6 are 72 mm iar S8 are 68 mm. Diferența asta apare pentru că LG G6 are margini laterale de câte 2 mm.

    În plus, raportul Înălțime /Lățime este:
    – LG G6 = 2.1x
    – Samsung S8 = 2,2x

    Maaare diferență, materială doar pentru ofticați, snobi și ipocriți…

  7. Nu ne intereseaza parerea subiectiva a unei persiane ce are note 5 vechi culmea cu ecran non edge. Deci dupa cum ziceam,nu stii

  8. Lg arata a smartphone,samsubg s8 a telecomanda de tv sau aer conditionat iar note 8 a tableta fiind si lata si inalta deja nu mai e phablet

  9. .. tac’tu bah petarda ce esti ! … mi-a spus ma-ta ca iar a uitat poarta deschisa si ai iesit din cotet … mars acasa !

  10. … tac’tu mah cotetzarule ! .. sa vezi ce-ti ard doua perechi de palme cand ajungi acasa … ardi-te-ar focu’ de tampitel !

  11. Parca e un telefon din desene animate ;)))) sper sa nu va faca de ras cu asa ceva o spun sincer fanilor ifux 😀 eu am dat ifonu 7 cu 300 lire am pus diferenta si am s8 care si peste multi ani va ramane un diamant in lumea smartphone.

  12. Srb .. sunt tac’tu – vorbeste frumos ! .. ai depasit limita bunului simt cu cretinelile din capul tau ! … vezi ca o sa te caute unii de la spitalul 9 ! … sa nu opui rezistenta ! .. promitem, eu si ma’ta, ca n-o sa te vizitam ! have fun ! zaoane : de ce esti ipocrit si stergi mesajele ?

  13. Păi așa îi consideri tu pe amicii tăi Tam-Bourinul, Amfetamin IsmailVely, BurN©, etc? Chiar gândaci sunt pentru tine?

  14. Foarte, foarte urat. Nici negrul nu ma da pe spate. Ce se intampla cu Apple?! Am “butonat” zilele trecute un s8 si efectiv ramai gura casca la ce design si display are. Fratilor, la ce folosim un smartfone? Trimitem un email, vb cu clientii la munca, what app, instagram si poate facebook. S8 este o bijuterie pur si simplu. I7 este frumos pe langa hidoșeniei de i8. Spatele ala…camera aia?! Wtf?! Si pe fata decupajul ala. Auzi la un debil mai jos ” cel mai bun compromis. Sclavia ramane sclavie. Gândiți outside the box.

    p.s. Am iphone de la 3G si pana in prezent (i6)

  15. nu, gandaci gandaci din aia mari si negri. Probabil de la caldura vor si ei parte din luxul meu si asteptau la poarta si i-am lasat, ca sunt un om bun la suflet

  16. bijuterie prin definitie doar un Vertu poate fi. Samsung ramane o telecomanda ..acelasi edge display pt al 4lea an la rand…da iti ia ochii dar dupa 2 sapt te obisnuiesti si ramai cu ceva useless si de fapt acei 5.8″ sunt vreo 5.5″ utilizabili usor si zilnic

  17. S8 telecomanda? Este minunat prietene. Bine proporționat, am o mana micuța si sta excelent. Edge display de 4ani? Retina display de 7ani?! Acelasi design de 4 ani?! Marginile alea odioase nu le vezi la iphone? Am pus unul langa celalalt iar iphone pare ca are 20 de ani vechime. Oricat de hater ai fi, Samsung e peste Apple la flag ship

  18. Banuiesc/sper ca ii duce capul sa faca decupajul de sus negru chiar si la iPhone alb(ca sa se imbine frumos cu display-ul).