Microsoft Surface Mini – asa arata tableta nelansata

Microsoft Surface Mini este o tableta pe care compania Microsoft voia sa o lanseze in 2014 pe pietele globale pentru a ataca iPad Mini lansata de catre compania Apple, dar planurile sale au fost abandonate. Nu se stie de ce a decis Microsoft sa nu mai lanseze tableta Surface Mini, insa bine a facut, pentru ca lumea s-a concentrat mai mult pe seria Surface Pro, care a avut vanzari bune.

In ciuda deciziei Microsoft, astazi avem ocazia de a vedea cum arata tableta Surface Mini, in imagini fiind prezentat unul dintre prototipurile pe care compania inca le mai are. Practic, Microsoft Surface Mini este o tableta Surface Pro 3 de dimensiuni mai mici, aceasta din urma fiind lansata in 2014 pe piata de catre cei de la Microsoft, ea generand concurenta serioaza pentru iPad.

Microsoft Surface Mini are un stand incorporat pentru a fi utilizata in modul landscape mai usor, iar marginile carcasei sunt mai curbate pentru a facilita tinerea in mana pentru utilizarea cu un stylus. Din punct de vedere al specificatiilor, Microsoft Surface Mini are un ecran cu diagonala de 8 inch si rezolutie de 1440 x 1080 pixeli, 1 GB RAM, 32 GB spatiu de stocare si un chip Snapdragon 800.

Microsoft Surface Mini nu era o tableta gandita pentru a avea performante exceptionale, dar ea are suport pentru Surface Pen incorporat, asa ca utilizatorii aveau macar parte de atat. Microsoft Surface Mini ar fi putut convinge unii oameni sa nu se uite la iPad Mini in favoarea sa, insa daca Microsoft nu a mai lansat-o, iata ca nu vom sti cat succes ar fi putut avea.

Microsoft Surface Mini

microsoft surface mini 1