Microsoft Surface Laptop se repara mai greu decat un Mac

Microsoft Surface Laptop s-ar putea dovedi a fi un adevarat cosmar pentru cei care iau decizia de a cumpara noul produs al Microsof, dar vor dori sa il repare. Conform unei dezasamblari facute de catre cei de la iFixIt, Microsoft Surface Laptop obtine nota 0 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, punctajul fiind mai mic decat cel al unui Mac.

Microsoft Surface Book lansata cu un an in urma obtinuse doar 1 din 10 puncte pentru usurinta cu care poate fi reparata, dar cu Microsoft Surface Laptop lucrurile devin si mai complicate. Cei de la iFixIt sustin ca Microsoft Surface Laptop este o monstruozitate plina de adeziv si spun ca exista subtanta de acest gen aplicata pest tot pe carcasa, fiind imposibila desfacerea ei fara a distruge produsul.

Carcasa Microsoft Surface Laptop nu este prinsa cu suruburi, astfel ca orice tentativa de a o desface va avea drept rezultat distruberea completa a partilor dezlipite. Pentru a face lucrurile mai ciudate, placa de baza, tastatura si bateria Microsoft Surface Laptop sunt deasemenea lipite cu adeziv de carcasa, deci este practic imposibil sa fie dezlipite fara sa fie distruse.

Bateria Microsoft Surface Laptop este mai mare decat la Surface Book, dar asta inseamna ca SSD-ul nu mai poate fi inlocuit, deci este permanent atasat de carcasa. Microsoft Surface Laptop este, practic, un cosmar pentru orice persoana care ar dori sa il repare, sau sa inlocuiasca unele componente interne, asa ca vorbim despre un produs care nu poate fi reparat la nevoie.

“The Surface Laptop is not a laptop. It’s a glue-filled monstrosity. It’s a Russian nesting doll from hell with everything hidden under adhesive and plastic spot welds. There is nothing about it that is upgradable or long-lasting, and it literally can’t be opened without destroying it.”

1 COMENTARIU