eMAG – 5 iulie – 2000 LEI pret redus la Apple Watch

eMAG are 5 iulie pana la 2000 de LEI pret redus la Apple Watch, cateva zeci de modele fiind disponibile in oferta magazinului online pentru clienti.

eMAG are pe 5 iulie in vanzare o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 2000 LEI si va recomand sa profitati de ocazie zilele acestea. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch astazi care beneficiaza de reduceri de pana la 2000 LEI, deci aveti ocazia de a face o surpriza foarte frumoasa cuiva de 5 iulie.

Apple Watch este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice, iar eMAG il are la promotii foarte bune de 5 iulie. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna in ziua de 5 iulie.

eMAG vinde in 5 iulie acum zeci de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1200 de LEI pentru a face un cadou excelent pe 5 iulie.

eMAG – 5 iulie – 2000 LEI pret redus la Apple Watch

La eMAG gasiti pe 5 iulie atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul zilei de 5 iulie.

Daca nu va temeti de Apple Watch resigilate, atunci eMAG are pe 5 iulie reduceri de pana la 2000 LEI si la aceste modele de smartwatch Apple. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 20% la eMAG, promotiile de pe 5 iulie fiind extrem de bune.

emag 5 iulie 2000 lei pret redus apple watch

Apple Watch este un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice, eMAG avand toate modelele potrivite pentru oricine in ziua de 5 iulie. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine, chiar si de copiii care s-ar bucura sa primeasca unul pe 5 iulie.