iPhone 8 – Prima Imagine cu noul Ambalaj

iPhone 8 are prezentata o prima presupusa imagine cu noua cutie in care urmeaza sa fie ambalat in vederea vanzarii pe pietele globale de catre Apple.

iPhone 8 are astazi parte de o dezvaluire extrem de interesanta care ne-ar putea confirma in avans noul design al smartphone-ului inainte ca Apple sa il prezinte oficial. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea cum ar putea arata cutia in care iPhone 8 va fi ambalat in vederea vanzarii pe pietele globale, imaginea fiind oferita de catre o sursa asiatica, asa cum se intampla de obicei in asemenea cazuri.

Puteti observa ca vorbim despre o imagine a carcasei iPhone 8 care este prezentata ca fiind utilizata de catre compania Apple pentru cutia de ambalare a noului smartphone. Imaginea ne arata faptul ca iPhone 8 urmeaza sa aiba o camera duala verticala cu un flash LED montat intre cei doi senzori de imagine, Touch ID nefiind prezent in carcasa, lucru imbucurator pentru toata lumea.

Incercand sa privim aceasta imagine ca fiind una reala, trebuie sa ne gandim la faptul ca Apple ar fi dorit sa puna in prim-plan ecranul iPhone 8, nu carcasa acestuia. iPhone 8 va avea o schimbare mult mai mare pentru ecran decat pentru carcasa, iar eu ma gandesc la faptul ca Apple ar dori sa prezinte aceasta “revolutie” pe cutia in care va fi ambalat noul terminal.

iPhone 8 – prima presupusa imagine cu noul ambalaj

Desigur ca as putea sa gresesc si Apple sa se gandeasca la faptul ca acel decupaj din panoul frontal al iPhone 8 este atat de urat incat nu merita promovat chiar atat de mult. Nu vorbim despre o schimbare pe care lumea o va iubi, desi in versiunea neagra a iPhone 8 ea nu va arata chiar atat de urat, insa terminalele cu panou frontal alb o vor avea proeminenta si urat evidentiata.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au imagini cu carcasa amplasate pe cutie, iar iPhone 8 ar putea avea acelasi lucru, deci ideea in sine nu este chiar atat de “nebuna” precum pare. Apple poate lua decizia de a prezenta doar carcasa iPhone 8 pe cutia in care va fi ambalat pentru a arata schimbarea pentru camera, iar cea pentru ecran sa ramana “surpriza” din interiorul pachetului vandut.

iPhone 8 cutie ambalaj

Acum daca va intrebati de ce ar aparea atat de devreme o imagine cu un posibil ambalaj al iPhone 8, avand in vedere ca lansarea va fi in toamna, ei bine productia componentelor a inceput. Exista posibilitatea ca zvonurile privind lansarea intarziata sa fie gresite, iar iPhone 8 sa fie lansat mai devreme decat ne asteptam, asa ca probabil in curand vom vedea si mai multe imagini.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre acest presupus ambalaj pentru iPhone 8 ?