Samsung Galaxy Note 8 – noul Design in Imagini

Samsung Galaxy Note 8 are noul design prezentat in imagini cu accesorii produse in baza unor planuri de productie furate de la partenerii Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi confirmat din nou viitorul design pe care compania Samsung il va oferi, o serie de imagini cu noi accesorii prezentand ceea ce stim deja de ceva vreme. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata unul dintre ecranele de protectie pentru ecranul Samsung Galaxy Note 8 si una dintre carcasele gandite pentru a proteja dispozitivul dupa lansarea oficiala.

Incepem cu un nou panou de protectie pentru ecranul Samsung Galaxy Note 8, acesta confirmand faptul ca noul smartphone va avea o parte frontala foarte “curata”. Spre deosebire de iPhone 8, in cazul Samsung Galaxy Note 8 vorbim despre un panou frontal care nu are vreun decupaj vizibil in partea superioara a carcasei, ci are senzorii si camera frontala integrate foarte frumos in intregul design.

Am vazut aceasta idee de design pentru Samsung Galaxy Note 8 prezentata in mod constant de cateva luni de zile, iar acum avem o noua confirmare a faptului ca aceasta este ideea pregatita de catre Samsung. Coreenii, spre deosebire de Apple, vor sa ofere in Samsung Galaxy Note 8 un design mult mai fluid si mai frumos, iar daca versiunea finala va arata intr-adevar asa, atunci ar putea fi mai frumoasa decat design-ul pentru noul iPhone.

Samsung Galaxy Note 8 – noul Design in Imagini

Trecand acum la carcasa Samsung Galaxy Note 8, putem vedea noi carcase pregatite de catre producatorii asiatici de accesorii in baza schitelor furate de la partenerii Samsung din China. Acestea nu fac altceva decat sa confirme pentru a nu stiu cata oara faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala orizontala si un cititor de amprente integrat in partea dreapta a sa.

Avand in vedere numarul mare de producatori de accesorii care prezinta exact aceleasi schimbari pentru Samsung Galaxy Note 8, este foarte clar ca ele vor fi oferite exact asa. Spre deosebire de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8 are inclusiv un stylus si o camera principala cu 2 senzori de imagine, asa ca vorbim despre o schimbare majora pregatita de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 8 design imagini

Separat de acestea, Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran Infinity cu diagonala de 6.3 inch si rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, chipurile Snapdragon 835 si Exynos 8895 urmand a-i sustine. Samsung Galaxy Note 8 va avea 6 GB RAM si o baterie de aproximativ 3300 – 3500 mAh, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare urmand a fi deasemenea oferiti de catre Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 design imagini 1

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat in cursul lunii august de catre compania Samsung, pretul de vanzare putand fi de minim 1000 de dolari, euro, in versiunea de baza.

Samsung Galaxy Note 8 2

32 COMENTARII

  1. Doar fanii Note vor plati 1000€ pt el si nu fanii samsung sau android, dintre acestia din urma, cu siguranta, mai degraba ar da 1000€ pt iphone 8, intrucat note 8 nu le va aduce lor nici o schimbare. De ex, daca esti posesor de s7, ce schimbare iti aduce note 8 pt 1000€?

  2. si la sfarsitul zilei tot iphone 8 iti vei lua :)))))
    macar prin vorbe (chiar daca nu sunt adevarate) note 8 sa fie laudat

  3. Dacă aia e camera finuța…las-o dracului de treaba…se vede de la o posta ca ocupa 3 sferturi din Lățimea telefonului și tu vi și spui ca e finuța plus acel kkt de amprenta:))) tipic samsugistilor coca! Îmi pare rău pentru tine ca ești un sclav samsu și nu un fan! Treaba cu ieșitul camerei nu e o problema deloc se aplica husa evident! Dar sa nu uitam ca și 6 edge a avut!

  4. Foarte frumos ai descris designul lui N8 care și de astfel e foarte frumos, ma face sa cred ca apreciezi un lucru bun făcut de cineva care nu e Apple… Bravo Zaone și ti no tot asa

  5. Se plânge în continuu de chestia asa, de parca ar cumpăra N8 sau ecranul de 6.3 inch e trântit ordinar în carcasa… Ce papagal

  6. Nu ai de unde sa știi tu cine cumpăra Note, asta ar fi culmea
    Poți fi de ex : utilizatorii de N4, 5, utilizatorii de S5, 6,7 (Edge) sau alții care vor sa încerce un Note

  7. Cel puțin nu e camera semafor, e integrata elegant în carcasa, nu e scoasa de 2 metri afara din carcasa telefonului
    Și noua ne pare rău că ești sclavul Apple, dar în cazul tău cu buna știința
    S6 Edge într-adevăr avea camera ieșită în afara carcasei, dar chiar nu era asa mare cum părea în poze…. Nu mai trăii in trecut
    P. S unii nu suporta husele, vor sa simtă telefonul asa cum e

  8. :)) nu mai încerca sa scoți trenul din rahat ca n-are rost! O sa vedem părerile după lansarea ambelor terminale! E foarte elegant da:))) se vede de la 100m ca ai aia pe spate, chiar ca e estetic:))) probabil o sa ofere și i lavetă la pachet pentru lentilele la camera…un shit mare :))

  9. Tot nu te potolești nu? Ala e doar un concept care arata cum va arata terminalul, varianta finala e mai finisata
    Oricum fără decupaje și camere semafor mie îmi convine

  10. eu deja cred ca dau comanda, pt iarna cand sunt in oras si ninge, e f bun pe post de lopatica, mai ales ca dau drumu la 20 sec de filmare 4k si e si lopatica fierbinte

  11. Da samsung are un produs ce maxim e 1000 euro. Deci nah, cel mai scump produs al lor e 1000$ deci merge pt saraci. La apple ai produse si de 15.000 euro

  12. no problem, ramaneti voi cu camera gen spate de camila. te las in true tone-ul tau, ca vad ca te-ai blocat la acest cuvant

  13. fictive sunt ale tale…nu exista. Link de unde pot cumpara produs marca Samsung ce costa 1000×460.000euro=460000000euro