Samsung Galaxy Note 8 – noul Design in Imagini

Samsung Galaxy Note 8 are noul design prezentat in imagini cu accesorii produse in baza unor planuri de productie furate de la partenerii Samsung.

32

Samsung Galaxy Note 8 are astazi confirmat din nou viitorul design pe care compania Samsung il va oferi, o serie de imagini cu noi accesorii prezentand ceea ce stim deja de ceva vreme. In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata unul dintre ecranele de protectie pentru ecranul Samsung Galaxy Note 8 si una dintre carcasele gandite pentru a proteja dispozitivul dupa lansarea oficiala.

Incepem cu un nou panou de protectie pentru ecranul Samsung Galaxy Note 8, acesta confirmand faptul ca noul smartphone va avea o parte frontala foarte “curata”. Spre deosebire de iPhone 8, in cazul Samsung Galaxy Note 8 vorbim despre un panou frontal care nu are vreun decupaj vizibil in partea superioara a carcasei, ci are senzorii si camera frontala integrate foarte frumos in intregul design.

Am vazut aceasta idee de design pentru Samsung Galaxy Note 8 prezentata in mod constant de cateva luni de zile, iar acum avem o noua confirmare a faptului ca aceasta este ideea pregatita de catre Samsung. Coreenii, spre deosebire de Apple, vor sa ofere in Samsung Galaxy Note 8 un design mult mai fluid si mai frumos, iar daca versiunea finala va arata intr-adevar asa, atunci ar putea fi mai frumoasa decat design-ul pentru noul iPhone.

Samsung Galaxy Note 8 – noul Design in Imagini

Trecand acum la carcasa Samsung Galaxy Note 8, putem vedea noi carcase pregatite de catre producatorii asiatici de accesorii in baza schitelor furate de la partenerii Samsung din China. Acestea nu fac altceva decat sa confirme pentru a nu stiu cata oara faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala orizontala si un cititor de amprente integrat in partea dreapta a sa.

Avand in vedere numarul mare de producatori de accesorii care prezinta exact aceleasi schimbari pentru Samsung Galaxy Note 8, este foarte clar ca ele vor fi oferite exact asa. Spre deosebire de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8 are inclusiv un stylus si o camera principala cu 2 senzori de imagine, asa ca vorbim despre o schimbare majora pregatita de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 8 design imagini

Separat de acestea, Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran Infinity cu diagonala de 6.3 inch si rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, chipurile Snapdragon 835 si Exynos 8895 urmand a-i sustine. Samsung Galaxy Note 8 va avea 6 GB RAM si o baterie de aproximativ 3300 – 3500 mAh, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare urmand a fi deasemenea oferiti de catre Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 design imagini 1

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat in cursul lunii august de catre compania Samsung, pretul de vanzare putand fi de minim 1000 de dolari, euro, in versiunea de baza.

Samsung Galaxy Note 8 2