Samsung Galaxy Note 8 – acesta este noul Design

Samsung Galaxy Note 8 are noul design dezvaluit de catre o noua schita CAD facuta in baza informatiilor preluate de la partenerii Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi noul design confirmat inca o data de catre o reprezentare in CAD a unei schite care a fost preluate dintr-o fabrica a Samsung, ori din una a coreenilor. Un producator de accesorii pentru smartphone-uri este cel care a reusit sa obtina aceasta schita care prezinta noul desing al Samsung Galaxy Note 8, ea confirmand ceea ce stim deja de cateva luni.

Presedintele acestei companii a publicat imaginea de mai jos pe propriul cont Twitter, ea aratandu-ne carcasa Samsung Galaxy Note 8 in toata “splendoarea” sa. Imaginea ne arata un design similar cu cel pe care l-am vazut saptamana trecuta prezentat ca fiind final pentru Samsung Galaxy Note 8, deci sansele sunt destul de mari ca terminalul sa arate intr-adevar chiar asa.

Schita ne arata ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba o camera duala orizontala integrata de catre Samsung, un cititor de amprente fiind pozitionat “strategic” langa ea. Nu toata lumea apreciaza acest design pe care Samsung vrea sa il foloseasca in Samsung Galaxy Note 8, dar nici nu prea va avea de ales, avand in vedere ca lucrurile au cam fost stabilite deja.

Samsung Galaxy Note 8 – acesta este noul Design

Producatorul de accesorii care ne prezinta aceasta noua imagine in care vedem design-ul Samsung Galaxy Note 8 este atat de sigur ca el este cel final, incat incepe productia de accesorii pentru el. In general, companiile de acest gen se bazeaza foarte mult pe schite preluate de la partenerii producatorilor de smartphone-uri, iar pentru Samsung Galaxy Note 8 ei vor sa profite in avans de aceasta schita.

Cei de la Samsung au confirmat deja faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala orizontala, integrata, ea fiind un punct de critici din partea multo fani ai companiei. Pe de alta parte, stim si ca Samsung Galaxy Note 8 nu va avea cititor de amprente integrat in ecran, el fiind montat in carcasa pentru ca facilita scanarea amprentelor in vederea utilizarii sistemului de securitate biometrica.

samsung galaxy note 8 noul design

Spre deosebire de cititorul de amprente din Samsung Galaxy S8, cel din Samsung Galaxy Note 8 este montat ceva mai departe de camera, deci sansele de a apasa pe camera in locul lui scad. Chiar si asa, integrarea cititoarelor de amprente in carcasa ramane o idee stupida, dar pentru Samsung Galaxy Note 8 cei de la Samsung n-au avut alta solutie viabila pentru scanarea amprentelor.

Concluzionand, asa va arata Samsung Galaxy Note 8, iar Samsung va avea un smartphone demn de a lupta cu iPhone 8 anul acesta.