Samsung Galaxy Note 8 – Prima Imagine Reala

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat intr-o prima presupusa imagine reala care ne-ar arata noua camera duala a smartphone-ului coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte si de o prima presupusa imagine reala care ar trebui sa prezinte noua camera duala orizontala pe care dispozitivul ar aveao. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre o imagine care prezinta indeaproape presupusa camera duala reala a Samsung Galaxy Note 8, modul in care aceasta arata sugerand faptul ca nu ar fi vorba despre ceva fals.

Putem observa din nou ca in Samsung Galaxy Note 8 aceasta camera duala va fi pozitionata orizontal pe carcasa, dar si ca in dreapta sa vor exista un flash LED si un cititor de amprente. Cei de la Samsung ar fi luat decizia de a separat camera duala de cititorul de amprente prin acel flash LED, astfel ca utilizatorii Samsung Galaxy Note 8 nu vor apas ape camera a putea debloca terminalele in utilizare.

Putem observa deasemenea ca aceasta noua camera duala orizontala este amplasata intr-o singura componenta care include si flash LED-ul Samsung Galaxy Note 8. Cititorul de amprente este pozitionat intr-o sectiune separata de camera duala a Samsung Galaxy Note 8, dar toate aceste componente se afla una in imediata apropiere a celeilalte, asa cum este si normal.

Samsung Galaxy Note 8 – prima presupusa imagine reala a camerei duale

Samsung a confirmat printr-un manager faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala, insa nu ne-a spus si ce fel de senzori de imagine vor fi inclusi. Zvonurile aparute pana acum sugereaza faptul ca aceasta noua camera duala a Samsung Galaxy Note 8 va avea doi senzori de imagine a cate 13 megapixeli fiecare, superiori celor din Samsung Galaxy S8, de exemplu.

Deasemenea exista posibilitatea ca unul dintre senzorii de imagine ai camerei duale din Samsung Galaxy Note 8 sa aiba zoom optic de pana la 3X, mai mult decat iPhone 7 Plus. Asta inseamna si ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea oferi o functie similara celei portret a iPhone 7 Plus, dar probabil cu ceva nou pentru a fi in avantaj in comparatie cu smartphone-ul companiei Apple.

Samsung Galaxy Note 8 imagine reala camera

Avand in vedere ca aceasta pare a fi o prima imagine cu noua camera duala a Samsung Galaxy Note 8, probabil in perioada urmatoare vom vedea si altele. Tot ceea ce ni se arata acum confirma doar zvonurile anterioare privind Samsung Galaxy Note 8, iar materialul din jurul sau este al unei carcase care ascunde noul design al produsului, el urmand a avea o carcasa din sticla.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat in cursul lunii august de catre compania Samsung, lansarea putand avea loc in aceeasi luna.