iPhone 8 cu Touch ID in Carcasa ar fi suportabil

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa ar avea un design suportabil, daca Apple ar vinde terminalul doar intr-o versiune de culoare neagra pentru toti utilizatorii interesati. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata acest dispozitiv pe care cei din Cupertino l-ar putea pune in vanzare incepand din toamna, integrarea Touch ID in carcasa iPhone 8 fiind totusi ceva ce ar strica experienta de utilizare.

iPhone 8 nu pare sa aiba Touch ID in ecran, conform celor mai recente zvonuri, dar nici in carcasa, compania Apple parand sa se increada in recunoasterea faciala si scanarea irisului. Aceste doua noi tehnologii ar urma sa inlocuiasca Touch ID complet in iPhone 8, dar ramane totusi posibilitatea ca in carcasa sa regasim un cititor de amprente, precum cel din imaginea de mai jos.

iPhone 8 negru cu un cititor de amprente in carcasa ar avea un design suportabil, chiar daca experienta de a il folosi va fi una execrabila, asa cum se intampla la smartphone-urile Android similare. Cei de la Apple stiu asta si probabil vor incerca sa evite pe cat posibil lansarea unui iPhone 8 cu un Touch ID in carcasa, asa ca va fi interesant de vazut ce vom primi in final de la compania americana in toamna.

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa, voi ce parere aveti ?

iPhone 8 Touch ID carcasa