Google Pixel 2 are o functie Samsung Galaxy S8

Google Pixel 2 urmeaza sa aiba integrata o functie foarte populara din Samsung Galaxy S8, ea urmand a creste si autonomia bateriei produselor.

Google Pixel 2 va avea functie foarte populara in Samsung Galaxy S8, compania Google considerand intr-un final ca ar fi bine sa o ofere pentru clientii sai din lumea intreaga. Mai exact, vorbim despre o functie Always On Display pe care Google Pixel 2 urmeaza sa o ofere pentru clientii globali, aceasta existand in Samsung Galaxy S8 si fiind foarte apreciata de catre utilizatori.

Google Pixel 2 este testat in momentul de fata de catre compania Google in vederea lansarii, iar intr-o versiune beta a Android au fost descoperite dovezile integrarii noului ecran. Ecranele Always On au tot fost implementate in smartphone-uri din 2013, insa abia in 2017 au inceput sa fie facute cu adevarat populare, asa ca Google Pixel 2 vrea sa profite de acest nou trend.

Google Pixel 2 va avea un ecran care va afisa in mod permanent imagini chiar si cand terminalul este blocat, consumul de energie fiind redus pentru a nu afecta autonomia. Google a incercat sa ascunda aceasta functionalitate in Android O sub denumirea doze, insa cei care au analizat codul sursa au descoperit imediat ca este vorba despre un Always On Display in Google Pixel 2.

Google Pixel 2 are o functie populara a Samsung Galaxy S8

Google Pixel 2 are acest ecra testat deocamdata doar pentru a se vedea viabilitatea oferirii sale, deci prototipurile au ecranul, dar nu se stie daca va ramane pana la final in dispozitive. In Android O functia este activata partial de catre compania Google, iar desi exista sanse ca Google Pixel 2 sa nu ofere functia in final, majoritatea celor care au analizat codul Android cred ca ea va fi oferita.

Google Pixel 2 cu un asemenea ecran i-ar scuti pe utilizatori de aprinderea constanta a ecranelor terminalelor pentru a vedea ce notificari au primit pe ele. Aceasta eliminare a uneo interactiuni inutile cu Google Pixel 2 ar putea creste substantial autonomia bateriei pentru ca, dupa cum prea bine stiti, ecranul este cel mai mare consumator de energie al unui smartphone.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie lansat oficial in toamna acestui an, el urmand a avea si componente foarte similare cu cele existente in Samsung Galaxy S8 in momentul de fata. Google Pixel 2 nu va fi o clona a smartphone-ului Samsung, ci o noua tentativa a celor de la Google de a cuceri piata smartphone, dispozitivul putand fi fabricat tot de catre compania HTC.

Google Pixel 2 este asteptat de foarte multa lume, dar nu se stie si cat va costa acest dispozitiv, asa ca ramane de vazut ce va anunta compania Google.

google pixel 2 functie samsung galaxy s8

2 COMENTARII

  1. Probabil ca cândva voi încerca și eu un google pixel. Momentan am renunțat la Galaxy S8 și am trecut la iPhone 7. Am schimbat S8 meu pe un iPhone 7 128 GO nou nouț. S8 are ceva lag și ma enervează însă motivul principal este ios-ul, funcționează prea bine și parca este mult mai practic decât android. Nu ma așteptăm să ajung dependent de ios după ce ani buni de zile am fost dependent de android.