Google Pixel 2 concept ne aduce aminte de iPhone 5S

Google Pixel 2 este viitorul smartphone premium pe care compania Google il va lansa pe pietele globale in cursul acestei toamne, el fiind in plin proces de dezvoltare. In ciuda acestui lucru, putine informatii sunt deocamdata cunoscute in legatura cu Google Pixel 2, unele detalii fara prea multa acoperire aparand in ultimele saptamani, dar nimic nu este deocamdata macar 50% sigur.

In ciuda nesigurantei, astazi vedem un nou concept pentru Google Pixel 2 care ne aduce aminte de un terminal iPhone 5S al companiei Apple. Vorbim despre un concept care aplica pentru Google Pixel 2 acele elemente de design regasite in iPhone 5S, mai exact pentru structura metalica a acestui dispozitiv care a fost indragit de catre milioane peste milioane de clienti.

Voi ce parere aveti despre acest concept al Google Pixel 2 ?

5 COMENTARII

  1. Arata banal, nu e ceva deosebit ca la Samsung , sa fi adus ceva inedit în design. Banal, însă nu anost. Nuanța diversa de culori va împăca pe mulți…
    Foarte bine că ai priza buna pe laterale, că nu are marginile rotunjite că la multe telefoane de pe piață.
    Vizavi de specificații sunt convins că treabă stă super, camera va rămâne probabil una dintre cele mai bune de pe piață.