iPad Pro 10.5 inch vs Apple Newton – 24 de ani de tablete

Newton este una dintre primele tentative ale companiei Apple de a crea o tableta, acest produs fiind lansat cu aproximtiv 24 de ani in urma, dar desigur ca nu a avut succes chair atat de mare. Pentru a nis e arata cat de mult au evoluat produsele Apple in 24 de ani, un YouTuber a creat clipul video de mai jos in care compara cele doua tipuri de produse ale companiei Apple.

In 2017 iPad Pro 10.5 inch este vazuta ca un posibil inlocuitor pentru calculator, in timp ce acum 24 de ani Newton nu era nici pe departe la fel de bine privit de catre presa. In aceasta perioada compania Apple a reusit totusi sa realizeze ca lumea are nevoie de tablete care sa inlocuiasca intr-o buna masura calculatoarele, altfel ele nu vor mai fi cumparate si se apropie de asa ceva.

iPad Pro 10.5 inch are performante foarte apropiate de cele ale unul calculator, insa functionalitatea este deocamdata departe de cea unui calculator veritabil. In aceasta idee, ramane de vazut in ce fel vor mai evolua tabletele iPad in viitor, dar fara a putea rula macOS, ele nu vor fi vreodata la fel de utile precum un calculator.