Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 va avea Incarcare Wireless si nu prea

iPhone 8 va avea Incarcare Wireless si nu prea

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless, dar nu va fi disponibil din prima zi in lipsa unui pad de incarcare vandut de catre Apple.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea toate incarcare wireless integrata de catre compania Apple, toate urmand a avea carcasa din sticla incepand de anul acesta. Stiam deja ca iPhone 8 va avea incarcare wireless, dar saptamana aceasta ni s-a confirmat faptul ca in realitate toate cele trei noi modele, inclusiv iPhone 7S si iPhone 7S Plus, vor veni cu aceasta functie asteptata.

iPhone 8, impreuna cu celelalte modele, vor necesita folosirea unui accesoriu nou pentru incarcare wireless, acesta urmand a fi vandut separat de Apple, deci nu este inclus in cutia terminalelor. Faptul ca acest accesoriu nu va fi oferit gratuit de Apple pentru a impulsiona utilizarea incarcarii wireless in iPhone 8 este suficient de stupid, dar acum aflam si ca el va ajunge mult mai tarziu pe piata.

iPhone 8 va avea acest nou accesoriu disponibil la cateva luni dupa lansare, acelasi lucru fiind valabil pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus, conform unui jurnalist american. Acesta este un apropiat al echipei de conducere din cadrul Apple, dar si al multor altor angajati, asa ca informatia aceasta privind iPhone 8 si incarcarea wireless poate fi privita ca fiind una cat se poate de credibila, fara dubii.

iPhone 8 va avea incarcare wireless, dar mult mai tarziu

iPhone 8 va putea fi incarcat wireless abia cand iOS 11.1 va fi lansat oficial, adica undeva prin noiembrie, si nu chiar din septembrie, cand se astepta toata lumea. Exista posibilitatea ca Apple sa amane lansarea acestui incarcator wireless pentru iPhone 8 deoarece si lansarea acestui model va fi intarziata, in raport cu cea programata pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus anul acesta.

iPhone 8 nu va avea un sistem de incarcare wireless asa cum ne asteptam cu totii, adica de la distanta, ci tot printr-un pad de incarcare, ca in anul 2012. Apple nu este nici ea capabila sa ofere incarcare wireless la distanta pentru iPhone 8, asa ca n-are rost sa mai cerem si de la alte companii asemenea functii, pentru ca o facem in totalitate in zadar in momentul de fata.

iPhone 8 incarcare wireless traziu

iPhone 8 este zvonit in momentul de fata pentru lansare in octombrie, sau noiembrie, la cateva saptamani dupa ce iPhone 7S si iPhone 7S plus va fi disponibil oficial in magazine. iPhone 8 va fi foarte scump, iar includerea unui incarcator wireless in cutie ar mai fi indulcit amarul platirii a 1000 de dolari, sau euro, pe noul smartphone, dar Apple are cu totul alte idei.

iPhone 8 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, dar ramane de vazut cum va gandi compania Apple lansarea sa.

 • Filip

  Penibil exista tehnologia asta de mult

 • Srb Srb

  Avem incarcare prin inductie in masini. Deci nu prea ne trebuie un pad

 • EMP83

  Sa speram ca nu vor introduce și o limitare specifica apple prin care încărcarea wireless să funcționeze numai cu dispozitive csefificate de către companie. Ma aștept la asa ceva.

 • sawrl

  <>

  nush de unde scoti uneori exprimarile astea… insa ceilalti fac exact la fel! spune.mi tu, te rog, un competitor producqtor de tel care include in pachet pad de incarcare prin inductie…

 • Mircea Radulescu

  Sa speram ca sunt compatibile si cu iPhone 8 🙂

 • Srb Srb

  Nu cred pt ca asta ar face ca orice exista pe masini sa nu mearga

 • Srb Srb

  Da sigur

 • amfetamin

  Asta tot zic și eu,iese mai puțin și Note 8,singurul care se apropie de suma de 1000$/€ și va avea pad in cutia de vânzare? Evident nu și nu văd sa se facă atâta gargară pe tema asta.

 • Kfc

  Stai linistit ca daca l-ar avea inclus in cutie tu sigur ai comenta ceva negativ.

 • amfetamin

  Stai liniștit ca dacă iPhone 8 l-ar avea inclus in cutie tu sigur ai comenta ceva negativ.
  Eu spre deosebire de tine mai comentez negativ despre Apple când e cazul,ceea ce nu se poate spune despre tine și preaiubitul tău Samsung.

 • nelu

  Ce drk face iphone; o periuta de dinti ,esti un las Srb penibil .sigur nu va fi asa

 • Mr. Tambourine Man

  Câte prostii intr-un singur articol….

 • Popescu Cristi

  apple sunt cu tehnologia din 1900 iarna:))

 • Viorel Predatorul

  Ca să fiu sincer, mi se pare aiurea rău să oferi capabilitatea de încărcare wireless pentru iPhone, dar să nu oferi și încărcătorul wireless în același timp. Nu mă refer la faptul că încărcătorul să fie în cutia iPhone-ului, ci să fie disponibil pe piață.

  Sincer, nu văd raționamentul lui Apple, câtă vreme padul de încărcare nu are cine știe ce “rocket science” în el, iar construirea sa nu comportă dificultăți tehnice. În plus, numărul de încărcătoare wireless ar putea fi lejer mult mai mic decât iPhone-urile disponibile, poate la 50-60% din numărul iPhone-urilor.

  Cât despre încărcarea la distanță, ehehe… Vise taică, vise… Va fi posibilă într-un univers în care legile fizice (pe care le cunoaștem noi aici) vor permite asta.

 • BurN®

  Da exact, încărcarea la distanță o sa fie când vom fi noi morți de 2000 de ani! Cel puțin pentru mine nu suna foarte bine încărcare la distanță și nu prea sigura și “sănătoasă”

 • Viorel Predatorul

  În sfârșit un comentariu de-al tău pe care îl apreciez! Bravo Arsule!

 • guest.

  Cum ? Srb zice ca a fost deja demonstrata incarcarea wireless la distanta.
  Imi plac pelicanii care inghit tot ce prind.
  Auzi – Apple nu este nici ea capabila sa ofere incarcarea wireless la distanta , asa ca nu are rost sa cerem altor companii – pai cum Apple a dat vreodata tonul inovatiilor tehnologice ? Nu – au cumparat, copiat, folosit fara drept inovatiile altora. Ei cel mult le-au implementat software pt sistemele lor de operare.
  In afara de procesorul Axx , Apple nu are nici un aport la tehnologie
  Totusi , ce o sa coste 1000$ la iPhone asta 8 ? Incarcator wireless nu are , touch id in ecran nu are , ecran pe toata fata nu are , ci vine cu marginile alea oribile de jur inprejur, poate si cu decupare.

 • Puffy Mic

  Băieți, cautați pe YB la Unbox Therapy. Omu are un prototip de iPhone 8. Enjoy it!
  https:// www. youtube .com/ watch?v=4WHMgBs_C3s

 • shapk

  Corect!

 • Visan Teodor

  Adică vor avea încărcare prin inducție dar o vor activa printr-un updata de soft,sau cum?In legătură cu pasul de încărcare,nu e nimic ieșit din comun,nici ceilalți nu îl includ în pachet(cu mici exceptii.).

 • Visan Teodor

  De pare că ți s-ar urat cu binele?Cum sa spui aici așa ceva,vrei sa fii linșat?

 • Srb Srb

  da a fost demonstrata si la CEST, pt cine si-a permis sa mearga. Si da nu era “fake sau CGI” era live