iPhone 8 va avea Incarcare Wireless si nu prea

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless, dar nu va fi disponibil din prima zi in lipsa unui pad de incarcare vandut de catre Apple.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea toate incarcare wireless integrata de catre compania Apple, toate urmand a avea carcasa din sticla incepand de anul acesta. Stiam deja ca iPhone 8 va avea incarcare wireless, dar saptamana aceasta ni s-a confirmat faptul ca in realitate toate cele trei noi modele, inclusiv iPhone 7S si iPhone 7S Plus, vor veni cu aceasta functie asteptata.

iPhone 8, impreuna cu celelalte modele, vor necesita folosirea unui accesoriu nou pentru incarcare wireless, acesta urmand a fi vandut separat de Apple, deci nu este inclus in cutia terminalelor. Faptul ca acest accesoriu nu va fi oferit gratuit de Apple pentru a impulsiona utilizarea incarcarii wireless in iPhone 8 este suficient de stupid, dar acum aflam si ca el va ajunge mult mai tarziu pe piata.

iPhone 8 va avea acest nou accesoriu disponibil la cateva luni dupa lansare, acelasi lucru fiind valabil pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus, conform unui jurnalist american. Acesta este un apropiat al echipei de conducere din cadrul Apple, dar si al multor altor angajati, asa ca informatia aceasta privind iPhone 8 si incarcarea wireless poate fi privita ca fiind una cat se poate de credibila, fara dubii.

iPhone 8 va avea incarcare wireless, dar mult mai tarziu

iPhone 8 va putea fi incarcat wireless abia cand iOS 11.1 va fi lansat oficial, adica undeva prin noiembrie, si nu chiar din septembrie, cand se astepta toata lumea. Exista posibilitatea ca Apple sa amane lansarea acestui incarcator wireless pentru iPhone 8 deoarece si lansarea acestui model va fi intarziata, in raport cu cea programata pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus anul acesta.

iPhone 8 nu va avea un sistem de incarcare wireless asa cum ne asteptam cu totii, adica de la distanta, ci tot printr-un pad de incarcare, ca in anul 2012. Apple nu este nici ea capabila sa ofere incarcare wireless la distanta pentru iPhone 8, asa ca n-are rost sa mai cerem si de la alte companii asemenea functii, pentru ca o facem in totalitate in zadar in momentul de fata.

iPhone 8 incarcare wireless traziu

iPhone 8 este zvonit in momentul de fata pentru lansare in octombrie, sau noiembrie, la cateva saptamani dupa ce iPhone 7S si iPhone 7S plus va fi disponibil oficial in magazine. iPhone 8 va fi foarte scump, iar includerea unui incarcator wireless in cutie ar mai fi indulcit amarul platirii a 1000 de dolari, sau euro, pe noul smartphone, dar Apple are cu totul alte idei.

iPhone 8 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, dar ramane de vazut cum va gandi compania Apple lansarea sa.