iOS 11 aduce o noua functie utila pe iPhone si iPad

iOS 11 a adus pentru noi o noua aplicatie Files, care ofera posibilitatea de a accesa direct din iPhone, sau iPad, fisierele pe care le avem stocate in diverse servicii de tip cloud. De la iCloud si pana la Dropbox, Box si orice altceva mai doriti, iOS 11 ne permite sa accesam toate aceste fisiere fara probleme dintr-o singura aplicatie numita Files, ea fiind disponibila pe toate iDevice-urile compatibile.

iOS 11 ne ofera si optiunea de a partaja fisierele din aplicatia Files catre oricine folosind aplicatia Mail, iar pana acum nu s-a stiut ca orice fel de foldere trimise sunt automat arhivate. Daca vom incerca sa trimitem un folder prin email din aplicatia Files a iOS 11, aceasta va crea automat o arhiva pentru acel folder, astfel incat el sa fie partajat usor si rapid catre persoana dorita de catre noi.

iOS 11 aduce aceasta functie pentru ca ea simplifica foarte mult procedura de a transfera fisiere multiple direct din orice serviciu de tip cloud catre orice persoane folosind un email. Noua functie este accesibila in iOS 11 pentru toata lumea si desigur ca deocamdata este disponibila exclusiv pentru aplicatia Files, dar ar putea fi extinsa si la alte aplicatii in viitor.

ios 11 functie utila iphone ipad