Apple – iPhone 8 ii va aduce o Evaluare Record

Apple urmeaza sa fie prima companie din istorie care ar putea atinge o valoare de peste 1000 de miliarde de dolari, iar iPhone 8 ar trebui sa o ajute sa ajunga acolo. Vorbim despre o estimare facuta de catre analistii americani,a cestia considerand ca pretul actiunilor Apple va creste atat de mult dupa lansarea iPhone 8 incat Apple va fi evaluata intr-un final la peste 1000 de miliarde de dolari.

Apple ar avea printre cele mai subapreciate actiuni de pe bursa americana, iar analistii americani sunt de parere ca investitorii vor realiza asta si vor incepe sa cumpere actiuni in cantitati mari. Cand se va intampla acest lucru, pretul actiunilor Apple va creste substantial pe bursa, iar iPhone 8 ar trebui sa “joace” deasemenea un rol foarte important in aceasta evolutie pozitiva a Apple.

Apple urmeaza sa aiba actiuni care vor valora peste 200 de dolari pe bursa americana, estimarea analistilor acoperind o perioada de 12 luni, deci nu se va intampla totul imediat. In momentul de fata valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple este de 737 miliarde de dolari, asa ca nu este diferenta chiar atat de mare pana la 1000 de miliarde, ea depasind la un pucnt si 800 de miliarde de dolari.

Apple ar trebui sa lanseze produse excelente pentru a putea convinge investitorii sa-i cumpere actiunile cu un pret de peste 200 dolari per bucata, dar e foarte proabil ca acest lucru sa se intample. In momentul in care Apple va atinge o evaluare de peste 1000 de miliarde de dolari, compania americana indeplinind inclusiv un obiectiv al lui Steve Jobs.

“In our view, Apple’s quarterly results will be less important this summer as investors are focused on the iPhone 8 this fall, along with the company’s raised capital distribution initiative, depressed valuation and new innovations as showcased at WWDC. We still believe Apple remains among the most underappreciated stocks in the world.”

apple iphone 8 evaluare record