Prima Pagina Apple Apple a avut cel mai bine Platit Presedinte in 2016

Apple a avut cel mai bine Platit Presedinte in 2016

Apple a avut cel mai bine platit presedinte de companie in cursul anului 2016, Tim Cook primind anul trecut nu mai putin de 145 de milioane de dolari de la compania pe care o conduce. Vorbim aici nu doar despre salarii si bonusuri incasate de catre Tim Cook, ci si de actiuni pe care el le-a primit pentru faptul ca a ramas in functie, sau pentru evolutia pozitiva pe care compania a avut-o.

Apple a avut grija ca Tim Cook sa nu duca lipsa de absolut nimic de cand a preluat functia de presedinte, el avand suficient de multi bani pentru a face orice isi doreste. Tim Cook a si donat o parte dintre banii primiti de la Apple, sau obtinuti din vanzarea de actiuni, el avand si un plan de a dona in continuare actiunile pe care le va primi, ele valorand peste 250 de milioane de dolari.

Apple este in top cu al sau presedinte, iar intr-un top 25 al celor mai bine platiti presedinti de companii in 2016, nu exista nici macar unul dintre presedintii competitoarelor directe. Google, Microsoft, Facebook, etc, nu au presedintii prezenti in acest top, iar asta pentru ca ei n-au adunat macar 40 de milioane de dolari din salarii, bonusuri, sau actiuni acordate de companiile pe care le conduc.

Apple isi plateste foarte bine si vicepresedintii, multi dintre acestia primind salarii, bonusuri si optiuni in valoare de cateva zeci de milioane de dolari in cursul anului 2016. Toate acestea sunt oferite pentru ca Apple sa aiba parte de o evolutie financiara foarte buna, iar pana acum compania americana a uimit pe toata lumea cu realizarile sale.

apple presedinte platit 2016

 • Srb Srb

  Pacat ca iphone e invechit si de 2 bani

 • Srb Srb

  numele nu iti apartine Viorele

 • Srb Srb

  Apple reprezinta companie perfecta fara niciun minus

 • marius

  E nr 1 la toate apple 🙂 superb!

 • Viorel Predatorul

  Nu este niciun “Viorele”, zaone poate confirma cu adresa de IP.

 • Viorel Predatorul

  Bravo lui Cuc! Și culmea, @Srb_Srb:disqus : Tim Cuc este angajat, nu patron ca tine…

 • shapk

  Dac tot are cel mai bine platit presedinte, poate Apple reuseste sa scoata si un smartphone pe piata 😂😂😂

 • Dan Diaconu

  Si totusi, cine “conduce” Apple, din umbra ?
  Who’s the real boss ?!