iPhone 8 – asa va Arata Noua Culoare “Oglinda”

iPhone 8 va avea o noua culoare tip "oglinda" aplicata de catre compania Apple pentru carcasa, dar probabil doar anumite modele o vor avea disponibila.

iPhone 8 va fi prezentat peste mai putin de 2 luni de zile de catre compania Apple, iar asa cum am fost obisnuiti in fiecare an, cei din Cupertino vor lansa o noua culoare pentru seria lor de terminale mobile. Conform unor informatii aparute noaptea trecuta, iPhone 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple in 4 culori anul acesta, cele standard urmand a ramane, dar una noua, tip “oglinda” va aparea.

iPhone 8 ar urma sa fie vandut in mai putine culori decat seria iPhone 7, iar asta intr-un efort al companiei Apple de a reduce numarul de modele pe care le are in vanzare. Practic, pentru iPhone 8 compania Apple va renunta la doua dintre culorile seriei iPhone 7 pentru a o lansa pe aceasta tip “oglinda”, iar daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca va disparea culoanea negru mati si, paote, cea aurie, ori argintie.

iPhone 8 ar putea veni totusi si fara culoarea jet black, care este oricum foarte greu de produs si a generat foarte multe probleme pentru compania Apple anul trecut. Desigur ca nici aceasta culoare tip “oglinda” nu este mai usor de aplicat pe carcasa de sticla a iPhone 8, insa Apple trebuie sa ofere o culoare noua in fiecare an pentru a tine ridicat interesul cumparatorilor.

iPhone 8 – asa va arata noua culoare “oglinda”

iPhone 8 cu noua culoare “oglinda” ar trebui sa araterelativ similar cu ceea ce vedem in imaginea de mai jos, cu anumite modificari totusl. Acolo vedem o carcasa tip “oglinda” aplicata pe un iPhone 7, deci iPhone 8 nu va avea vreo bucata aurie vizibila in vreo portiune a carcasei, asa ca trebuie sa va ganditi ca intreaga carvasa va reflecta totul precum o oglinda normala.

iPhone 8 nu a mai fost prezentat in vreun zvon ca avand o noua culoare tip “oglinda”, asa ca acum auzim prima oara despre implementarea unei schimbari atat de mari. Un zvon de saptamana aceasta ne-a spus ca iPhone 8 va fi oferit in mai putine culori, dar asta probabil nu va afecta si seria iPhone 7S, care probabil va fi vanduta in aceleasi culori precum cea iPhone 7.

iPhone 8 cu aceasta noua culoare “oglinda” va fi extrem de popular si mai taota lumea va dori sa o cumpere, dar probabil numai versiunea cu 256 GB spatiu de stocare o va avea. Daca iPhone 8 va fi vandut numai in modele cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, atunci putini vor cumpara versiuni un culoarea tip “oglinda”, iar Apple nu va avea probleme cu productia lor.

iPhone 8 va fi prezentat peste aproximativ 2 luni de catre Apple, dar nu se stie si cand va fi lansat.

iPhone 8 culoare oglinda

19 COMENTARII

  1. Au memoria scurta sau cel mai probabil un retard tehnologic..mai ziceau si ca Samsunguri de plastic (s8) si ce sa vezi tot de “plastic” o sa fie si iphone 8 cum altfel incarcarea w?Stau aici ca sunt articole bune si Zaone e desrul de obiectiv ca altfel numai dobitoci pe aici.

  2. Ce sa vezi .. plasticul asta de s8 a umilit cum zice zaone iphone 7 in testul de rezistenta facut acuma recent de phonebuff ….. era interesant un articol despre asta cum un telefon fata spate de sticla … umileste unul premium din metal

  3. iphone 7 a demonstrat ca rezista si la apa si la lovituri.Si da metalul s-a vazut ca rezista clar mai bine fata de sticla, e si logic

  4. Au făcut iPhone-ul pentru femei și pentru bărbați care se vor a fi femei. Influența lui Tim Cock se vede foarte clar.
    Între timp, unor li se pare “Superb!”
    Nu am nimic cu astea, fiecare are dreptul să aibă propriile plăceri, dar măcar să nu mai râdă fan(atic)ii Apple de produsele concurenței.

    “Never say never!”