eMAG – 9 iulie, 2000 lei reducere la MacBook-uri

eMAg are in 9 iulie reduceri foarte bune, de pana la 2000 de LEI la MacBook si iMac-urile pe care le are in oferta pentru clientii din Romania.

eMAG are pe 9 iulie in vanzare zeci de modele de iMac si MacBook care au reducere de pana la 2000 de LEI in functie de modelul de care sunteti interesati voi. Cele mai mari reduceri sunt disponibile in categoria de produse din aceasta pagina, insa vorbim in general despre promotii dispersate la eMAG in intreaga categorie de produse pe care compania Apple le vinde in 9 iulie.

eMAG vinde de 9 iulie toate modelele iMac pe care compania Apple le are deasemenea disponibile pentru vanzare in momentul de fata in cadrul magazinului sau online. Acelasi lucru este valabil pentru MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro, eMAG avand gama completa de calculatoare pe care compania Apple o are, reducerile ajungand pana la 2000 de LEi in ziua de 9 iulie.

eMAG are in oferta din 9 iulie MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro cu reducere de pana la 2000 de LEI in momentul de fata, 45 de modele existand in oferta magazinului. In aceasta pagina si aceasta pagina gasiti toate modelele de iMac, MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro pe care cei de la eMAG le au in vanzare si va recomand sa analizati cu foarte mare atentie oferta, pentru ca exista multe modele bune pe care le puteti cumpara la aceste pret doar pe 9 iulie.

eMAG – 9 iulie, 2000 lei reducere la MacBook-uri

eMAG listeaza in 9 iulie inclusiv modelele noi de MacBook Pro care au Touch Bar, acestea fiind lansate in toamna anului trecut pe pietele globale si fiind extrem de apreciate. Reducerile pentru ele sunt destul de bune in momentul de fata, asa ca daca erati in cautarea unui asemenea model, il veti gasi la cei de la eMAG la o reducere destul de buna de 9 iulie.

eMAG distribuie pe 9 iulie si modele resigilate de Mac, reducerile pentru acestea ajungand pana la 2100 de LEI astazi. Veti gasi in momentul de fata in aceasta pagina modelele de Mac-uri resigilate, ele fiind verificate inainte de a fi repuse in vanzare, astfel incat sa functioneze ca un produs complet nou dupa ce il cumparati de 9 iulie.

eMAG ramane si in 9 iulie magazinul online cu cea mai mare gama de produse din Romania, iar in cazul ofertei pentru produse Apple lucrurile nu sunt diferite. Cei de la eMAG sunt reselleri oficiali de produse Apple in Romania, asa ca daca veti cumpara de la ei, puteti fi siguri ca veti beneficia de tot suportul unui partener autorizat de catre compania Apple, daca veti cumpara un Mac pe 9 iulie.

eMAG - 9 iulie, 2000 lei reducere MacBook