iPhone 8 – Butonul care va Avea noul Touch ID

iPhone 8 va avea noul cititor de amprente al Touch ID integrat in butonul Power alungit pe care compania Apple l-a gandit pentru acest smartphone.

iPhone 8 va fi lansat anul acesta de catre Apple si inca nu se stie sigur daca Touch ID urmeaza sa ramana in viitorul smartphone, sau va fi inlocuit de un sistem de recunoastere faciala, ori scanare a irisului. Zvonuri aparute saptamana aceasta sugereaza faptul ca iPhone 8 nu va avea deloc Touch ID, ci doar recunoastere faciala si scanare a irisului, dar informatii aparutea noaptea trecuta anunta altceva.

iPhone 8 ar urma sa aiba cititorul de amprente pentru Touch ID integrat in butonul Power in locul carcasei terminalului, avand in vedere ca butonul Home fizic dispare complet din terminal. Stim deja ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un buton Power alungit anul acesta, iar in interiorul sau ar trebui sa fie ascuns cititorul de amprente pentru Touch ID de catre compania Apple, dar informatiile sunt adevarate.

iPhone 8 nu pare sa fie deocamdata finalizat de catre compania Apple, pentru ca nu se stie sigur in ce fel urmeaza sa-i fie oferite unele dintre functiile sale majore. Foarte multa lume nu crede faptul ca Touch ID va fi eliminat din iPhone 8 anul acesta, iar asta pentru ca sistemele de recunoastere faciala si scanare a irisului nu s-au dovedit a fi la fel de exacte si sigure precum scanarea amprentei.

iPhone 8 – butonul care va avea noul Touch ID

iPhone 8 fara Touch ID este foarte greu de conceput in momentul de fata pentru ca ar periclita functionalitatea Apple Pay, pe care Apple vrea sa il extinda anul acesta. In aceasta idee, integrarea unui cititor de amprente in butonul Power al iPhone 8 este crezuta de mai multa lume, mai ales ca butonul are o lungime mult mai mare decat cele din modelele anterioare ale iPhone.

iPhone 8 cu un cititor de amprente integrat in butonul Power al Touch ID nu pare imposibil, mai ales ca exista smartphone-uri care au asemenea implementari facute. Apple nu ar fi nevoita aici sa foloseasca o tehologie nepregatita, cum este cea pentru integrarea Touch ID in ecranul iPhone 8, sau tehnologiile pentru recunoastere faciala si scanarea irisului.

iPhone 8 mai are trei informatii furnizate de catre sursa de astazi, mai exact ca denumirea sa va fi Plus, ca va avea o noua culoare “oglinda”, dar si ca va avea kitul de incarcare wireless in cutie. Desigur ca primul si al treilea sunt putin probabile si imposibile, cel putin al treilea fiind infirmat ieri pentru iPhone 8 de un apropiat al celor de la Apple, asa ca nu merita luat in considerare.

iPhone 8 cu Touch ID integrat in butonul Power, voi ce parere aveti despre asta ?

iphone 8 buton power touch id