iPhone – cum schimbi forma bannerelor de notificari

iPhone este gandit cu un iOS 10 care are bannerele de notificari afisate intr-un anumit format pentru a ne arata cele mai noi informatii din aplicatiile noastre. Multi utilizatori ai iPhone nu sunt multumiti de design-ul ales de catre compania Apple, asa ca sunt in cautarea unor alternative pentru a modifica felul in care arata acestea in LockScreen, sau orice alta interfata a iOS 10.

Aici intervine un tweak numit Modern, el promitand sa modifice felul in care arata bannerele de notificari afisate de catre temrinalele iPhone, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Tweak-ul modern aplica noua interfata pentru bannerele de notificari in iPhone imediat dupa instalare, schimbarile aplicandu-se inclusiv pentru widget-urile standard ale sistemului de operare.

Mai mult decat atat, Modern permite activarea sau dezactivarea anumitor elemente de interfata, afisarea unor umbre sub bannerele de notificari, sau sub iconitele aplicatiilor. Modern are si alte cateva functii foarte interesante vizibile in lista de mai jos, asa ca va puteti bucura de imbunatatiri majore pentru felul in care sunt afisate nofiticarile noastre.

  • Modern brings a new style to your notifications & widgets!
  • Enable or disable Modern for widgets or banners separately
  • Use big icons or the default size
  • Enable beautiful shadows for the icon and labels
  • Use white or black text color in the headers
  • Remove or customize the „No Notifications” label to your liking!

Modern este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

Modern notificari

Articolul precedentiPhone 8 – asa va Arata Noua Culoare „Oglinda”
Articolul următoriPhone – 11 sectiuni de jocuri recomandate de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.