Apple Extinde Reparatiile Gratuite pentru Apple Watch

13

Apple a anuntat astazi ca va extinde reparatiile gratuite pe care le ofera pentru clientii Apple Watch ale caror carcase s-au desfacut in timpul utilizarii. Se pare ca Apple nu a folosit lipici de cea mai buna calitate pentru prima versiune a Apple Watch, asa ca in cazul unora dintre clienti s-au detasat carcasele, iar compania Apple le repara gratuit in magazinele sale si la parteneri.

Apple a anuntat acest program de reparare gratuita a Apple Watch inca din cursul anului trecut, insa acum a anuntat ca il extinde si in cursul anului 2018. Initial Apple afirmase ca va repara gratuit toate Apple Watch-urile din prima serie pana in 2017, pentru unii, insa a decis acum sa extinda garantia pentru aceasta problema timp de 3 ani, asa ca ea va fi valabila 3 ani de la achizitie.

Apple a verificat unitatile Apple Watch aduse de catre unii clienti cu acest defect si a ajuns la concluzia ca este unul de fabricatie, asa ca repara gratuit unitatile afectate. Desigur ca nu toate unitatile Apple Watch din prima generatie sunt afectate, asa ca nu toti clientii au probleme, dar inclusiv cei care au cheltuit 10.000 de dolari versiunea din aur se pot trezi cu o carcasa detasata.

Apple a initiat aceasta politica de garantie inca din cursul anului trecut, asa ca ea se aplica pentru toate magazinele sale, dar si service-urile partenere, inclusi din Romania. Daca sunteti afectati de o asemenea problema, trebuie doar sa vizitati un service partener al companiei Apple si sa prezentati problema pentru a va fi diagnosticata si reparata, teoretic, gratuit in baza garantiei.

“Apple has determined that under certain conditions on some Apple Watch (1st generation) devices the back cover may separate from the watch case. Apple will service eligible devices free of charge. Apple will authorize coverage for three (3) years from the date of purchase.”

apple reparatii gratuite apple watch