HomePod este mai atractiv decat Apple Watch

HomePod este mai interesant pentru fanii iPhone decat era Apple Watch inaintea lansarii, acestia avand o intentie de achizitie mai mare acum.

HomePod este noua boxa inteligenta pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru utilizatorii globali, iar interesul vis-a-vis de ea pare sa fie destul de mare in acest punct. Vorbim despre faptul ca HomePod ar genera mai mult interes in randul fanilor companiei Apple decat a generat Apple Watch inainte de a fi lansat, sau cel putin asta sustine un studiu publicat recent.

HomePod este vazut foarte bine de catre analistii americani, acestia afirmand ca aproximativ 14% dintre detinatorii de terminale iPhone ar fi interesati sa cumpere noua boxa inteligenta. Daca ar fi sa extrapolam aceasta cifra, din aproximativ 700 de milioane de utilizatori activi ai iPhone la nivel global, cam 100 de milioane ar fi interesati sa cumpere HomePod in momentul in care ar fi lansat.

HomePod genereaza de peste 2 ori mai mult interes decat Apple Watch inaintea lansarii, in acel caz doar 6% dintre utilizatorii iPhone fiind interesati de acest smartwatch. HomePod, exact precum Apple Watch, intra intr-o categorie de piata care este deocamdata desconsiderata de catre utilizatori, care nu stiu cat de utila poate fi o boxa inteligenta in casa lor in momentul de fata.

HomePod are deasemenea mult de lupta cu unele produse competitoare precum Amazo Echo, sau Google Home, insa desigur ca exista si alte companii care fac boxe inteligente premium. In momentul de fata HomePod intrece si produsele Amazon in intentia de cumparare, 19% dintre participantii la studiu dorind boxa inteligenta, fata de 16% in cazul produselor Amazon.

“According to a research note published by Raymond James on Friday, 14 percent of iPhone owners plan to buy a HomePod. When the company did a similar survey ahead of the Apple Watch launch, just 6 percent of iPhone owners were interested in buying Apple’s first wearable.”

HomePod este o boxa inteligenta pe care Apple vrea sa o lanseze anul acesta si care a generat foarte mult interes din partea utilizatorilor din lumea intreaga. Apple va vinde HomePod la un pret de 350 de dolari in momentul lansarii, destul de mare conform unora, asa ca ramane de vazut cat interes va exista pentru boxa inteligenta, in ciuda acestor studii ale analistilor americani.

homepod atractiv apple watch