iPhone 8 – Pret de PESTE 1200 de Euro Anul acesta

iPhone 8 ar putea avea un pret de 1200 de dolari, sau euro, in momentul lansarii, conform unor informatii noi aparute de la un apropiat al Apple.

iPhone 8 urmeaza sa fie cu mult, mult mai scump decat ne imaginam, conform unui blogger care are foarte multe relatii in cadrul echipei de conducere a companiei Apple. Conform acestuia, pretul iPhone 8 ar fi ideal in jurul valorii de 1200 de dolari, sau euro, si nu mai putin, asa cum s-a speculat pana acum in atat de multe zvonuri si utilizatorii s-au obisnuit cu un pret estimat la 1000 de dolari, sau euro.

iPhone 8 cu un pret de vanzare de 1200 de dolari, sau euro, ar reprezenta o schimbare majora pentru strategie din partea companiei Apple, iar la asta ne putem astepta. Avand in vedere ca acest jurnalist este atat de apropiat de cei de la Apple, este posibil ca informatiile sale de astazi privind pretul iPhone 8 sa fie un test al americanilor pentru a vedea cum reactioneaza lume cand afla de un pret atat de mare.

iPhone 8 va avea foarte multe componente noi si tehnologii importante ale caror dezvoltare a costat foarte multi bani, asa ca un pret de 1200 de dolari, sau euro, ar putea fi justificat de catre Apple. Totusi, pentru restul lumii, un iPhone 8 care costa 1200 de dolari, sau euro, ar fi nejustificat de scump, mai ales ca ar oferi functii pe care alte smartphone-uri le ofera la preturi cu pana la 500 de dolari mai mici.

iPhone 8 – pret de peste 1200 de euro anul acesta

iPhone 8 ar urma sa coste 1200 de dolari, sau euro, in versiunea cea mai ieftina, pentru ca versiunea cu spatiu de stocare dublu, sau cvadruplu, ar putea costa pana la 1400 de dolari, sau euro. Sumele sunt ametitoare pentru un smartphone si desi ne putem astepta ca Apple sa aplice un asemenea pret iPhone 8, este greu de crezut ca o va face pentru ca va risca vanzarile intregii serii.

iPhone 8 ar trebui sa aduca noutati inexistente in vreun smartphone si atat de avansate incat sa uimeasca intreaga planeta pentru a avea un pret de vanzare atat de mare. Avand in vedere ca acest lucru nu se va intampla, un iPhone 8 atat de scump ar putea aduna praf in magazine, pentru ca numarul de clienti dispusi sa cheltuie pe el mai mult decat pe un MacBook Air s-ar reduce considerabil.

“Let’s take a serious look at this. $1,500 as a starting price is probably way too high. But I think $1,200 is quite likely as the starting price, with the high-end model at $1,300 or $1,400.”

iPhone 8 ar putea fi intr-adevar mai scump decat un MacBook Air in versiunea standar si mai scump decat un MacBook 12 inch in versiunea cu mai mult spatiu de stocare. Daca Apple va lua o decizie de acest gen, ar putea instraina multi clienti care nu vor fi multumiti de schimbarile foarte mici din seria iPhone 7S si se vor intreba de ce iPhone 8 costa atat de mult cand functiile nu sunt atat de diferite fata de terminalele Android mai ieftine.

iPhone 8 va fi prezentat in toamna acestui an, dar sunt curios sa aflu parerea voastra cu privire la acest presupus pret.

iphone 8 pret 1200 euro