iMac folosit intr-un Tren este poza excentrica a zilei

iMac este unul dintre cele mai cunoscute produse ale companiei Apple, iar in imaginea de mai jos vedeti, ce mai probabil, una dintre cele mai excentrice utilizari ale sale. Vorbim despre o femeie care foloseste acest iMac intr-un tren, la clasa 1, unde exista si prize pe care sa le foloseasca pentru a furniza energia necesara calculatorului, din moment ce el nu are o baterie.

Poza poate parea trucata, pentru ca niciodata nu am mai vazut asa ceva, insa un ziar din Marea Britanie, unde se afla trenul in care a fost facuta poza, a luat legatura cu fotograful de ocazie care a confirmat ca ea nu este trucata. Aceasta este de departe una dintre cele mai neobisnuite utilizari ale iMac, in principal din cauza locatiei in care este folosit, dar probabil altii vor incerca sa o intreaga.

“I had to look twice, I was shocked to see such a large computer on the small table. At first I thought she was a staff member, so I actually walked past, and then thought I had to take a photo. I work for a software company, and been traveling on the trains for about 15 years, I have never seen anything like it. The lady had a full wired keyboard and mouse. I am still puzzled why someone would carry a desktop computer around, when a laptop would give her the same options, with more portability.”

iMac tren