O Tanara a Murit in timp ce folosea un Telefon in Baie

O tanara de doar 14 ani din SUA a decedat in incercarea de a folosi sau incarca un telefon in timp ce facea baie, tragedia avand loc cu nu foarte mult timp in urma. Familia acesteia sustine ca nu se stie din ce cauza s-a electrocutat tanara in timp ce facea baie, dar ca fie a incercat sa-si conecteze telefonul la o sursa de curent pentru incarcare, fie a dorit sa-l foloseasca in timp ce era conectat la priza.

Indiferent de situatie, terminalul era conectat la o sursa de electricitate in momentul in care a intrat in contact cu apa si a transmis electricitatea prin corpul fetei. Electricitatea a patruns in corpul fetei prin palma, urme de arsura fiind viibile pe mana, iar de aici a formulat familia fetei cele doua teorii privind modalitatea prin care aceasta si-a pierdut viata.

Avand in vedere intamplarea tragica, familia tinerei a afirmat ca va incerca sa aduca la cunostinta cat mai multor oameni pericolele la care se expun cand folosesc produse electronice in baie. Din pacate asta nu-i va ajuta sa treaca mai usor peste durerea pe care o simt, dar ar trebui sa ne invete pe nou ca electricitatea, gadget-urile si apa trebuie separate, nu combinate.

“This is such a tragedy that doesn’t need to happen to anyone else. And we want something good to come out of this as awareness of not using your cell phone in the bathroom as it is plugged in and charging. It’s overwhelming to realize that there are people that we don’t even know and we’ll probably never even meet that have taken this message and shared it to protect another child or even an adult. We don’t want to lose anybody.”

https://www.youtube.com/watch?v=pRI5EPeVLrI