Prima Pagina Samsung Samsung va Lansa o Clona a Apple News

Samsung va Lansa o Clona a Apple News

Samsung va lansa o clona a Apple News impreuna cu Samsung Galaxy Note 8, daca aplicatia va fi dezvoltata pana la sfarsitul lunii august.

Samsung va Lansa o Clona a Apple News in luna august impreuna cu Samsung Galaxy Note 8, conform unor surse din interiorul companiei coreene. Apple News este o aplicatie care s-a dovedit a fi foarte populara in randul clientilor Apple, cateva zeci de milioane de persoane folosind aplicatia numai in SUA pentru a afla diverse informatii, iar cei de la Samsung au inteles cat de important este sa aiba ceva similar.

Samsung ofera in momentul de fata in smartphone-urile sale o versiune speciala a aplicatiei Flipboard care afiseaza informatii de la diverse trusturi de stiri. Samsung stie totusi ca are nevoie de ceva propriu si mai avansat, astfel ca impreuna cu Samsung Galaxy Note 8 va lansa o clona a Apple News, aceasta urmand a avea integrare pentru asistentul personal Bixby disponibil in Coreea de Sud din aprilie.

Samsung pare sa fi ales denumirea News Today pentru aceasta aplicatie, ea urmand a oferi suport inclusiv pentru podcast-uri, asa cum se intampla si cu Apple News. Desigur ca utilizatorii vor putea folosi Bixby pentru a controla prin comenzi vocale aplicatia News Today a celor de la Samsung, ea putand probabil chiar sa le si citeasca stirile, in cazul in care acestia vor dori acest lucru de la ea.

Samsung va lansa o clona a Apple News impreuna cu Galaxy Note 8

Samsung simte nevoia sa lanseze aceasta aplicatie pentru ca Apple are Apple News, iar cei de la Google au de cativa ani de zile Google News, ambele avand succes destul de mare. Desigur ca Samsung nu va avea succes la fel de mare pentru ca aplicatia sa nu va fi inclusa in la fel de multe smartphone-uri, iar Google News este disponibil inclusiv din browser pentru oricine.

Samsung are deasemenea planuri ceva mai mari pentru aceasta clona a Apple News, ea urmand a fi inclusa si in boxa inteligenta pe care compania americana vrea sa o lanseze curand. Folosind Bixby, utilizatorii ar putea avea prin aceasta boxa citite toate stirile importante, sau ar putea asculta podcast-urile favorite, Samsung incercand sa le ofere clientilor functii similre cu ce va avea HomePod si ce are Google Home.

“Samsung is working on a news app called News Today. It supports podcasts, so users can search and subscribe to various podcast providers and channels. The app will also support Bixby Voice commands. Currently, Samsung’s competitors Apple and Google have their own apps dedicated to news and podcasts.”

Samsung vrea sa lanseze clona Apple News impreuna cu Samsung Galaxy Note 8, insa daca ea nu va fi pregatita pentru lansare, atunci ar putea fi oferita intr-o actualizare viitoare. Desigur ca nimeni nu stie cat ar putea dura pana cand Samsung ar putea oferi totul, asa ca ramane de vazut in ce masura inginerii companiei vor fi capabili sa dezvolte software-ul pana in luna august.

Samsung clona Apple News

 • Srb Srb

  Logic ca vor clona inca ceva Apple

 • George89

  Gonoierii fac ce se pricep mai bine. Clone

 • Mr. Tambourine Man

  Tipic Sansung

 • George 89

  Pentru Scrb, trombolina și clonarul ala care copiază pseudonumele altora , lasă ți blufatul ca nu merge… Când Apple copiază va faceți dispăruti imediat, sa va fac o lista cu clonarile Apple de anul asta di sa ca dau cu ea în fata asa cum meritați voi trolii
  Și de ce ma rog nu ar copia Samsung Google în treaba asta?

 • Srb Srb

  Pur si simplu Apple detine monopolul cand este vorba de inovatii. DAca maine nu ar mai fi am ajunge cu telefoane de 2000 ppi cu 20 cores si display de 15″

 • Vlad

  De unde până unde ai ajuns la concluzia că este o clona a Apple news ,sunt n aplicații similare și dacă Samsung lansează ceva asta nu înseamnă că o face pentru că Apple are acel ceva ,eu înțeleg că pentru admin orice companie care lansează ceva și are Apple deși nu a fost prima reprezintă o clona (gen cum a fost cu amprenta) ,dacă încep să gândesc ca adminul care scrie articole de genul asta (aberează in prostie) ar însemna că toată industria smartphone ar fii o clona…. ciudat ,nu?

 • Alex S.

  Prima data a fost Apple si dupa aceea restul !!! Apple asta e un fel de dumnezeu se pare 😂😂😂 … dar care foloseste mai mult de 50% din componente fabricate de samsung !!! Hmmm ciudat 😎

 • Viorel Predatorul

  Exact! Google are deja News Feed în serviciul Google Now.

 • Srb Srb

  Dar nu samsung. Asa cum fac un bixby useless asa vor face si o tentativa de copie ieftina

 • George89

  Urat din partea samsung . Nu ma asteptam la asa ceva , tot niste clonari ordinari vor ramane. Sint lamurit.

 • Viorel Predatorul

  Clonă înseamnă o copie perfectă, așa încât consumatorul să fie păcălit de asemănarea identică între cele două.