Samsung Galaxy Note 8 – in Magazine in Septembrie

Samsung Galaxy Note 8 va intra in vanzare incepand cu luna septembrie, conform unor surse asiatice apropiate ale companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Samsung incepand cu luna septembrie a acestui an, conform unor surse apropiate companiei coreene. Stim deja ca lansarea Samsung Galaxy Note 8 va avea loc in data de 23 august, atunci un eveniment din New York urmand a prezenta pentru lumea intreaga toate noutatile viitorului smartphone al Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 nu va fi pus in vanzare chiar din momentul in care va fi prezentat pentru lumea intreaga, ci va ajunge in magazine cateva saptamani mai tarziu, in septembrie. Samsung grabeste cat de mult poate lansarea Samsung Galaxy Note 8 deoarece vanzarile Samsung Galaxy S8 au scazut, iar lansarea iPhone 8 va afecta si mai mult vanzarile acestui produs.

Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa ajunga pe piata cat se poate de repede pentru ca Samsung sa poata profita de interesul mare pe care dispozitivul il genereaza chiar din aceste momente. Intarzierea punerii in vanzare a Samsung Galaxy Note 8 ar putea costa compania Samsung destul de multe miliarde de dolari, insa in aceeasi masura un esec in ceea ce priveste siguranta ar putea costa mai mult.

Samsung Galaxy Note 8 – ar putea ajunge in magazine in septembrie

Samsung Galaxy Note 8 este asteptat pentru a creste vanzarile de smartphone-uri Samsung cu cel putin 10 – 15 milioane de unitati pana la sfarsitul anului 2017. Analistii cred ca Samsung poate obtine performante atat de bune de la noul Samsung Galaxy Note 8 doarece exista interes foarte mare pentru el, in ciuda lansarii iPhone 8, care va avea loc inainte sau dupa punerea in vanzare a acestui smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o problema foarte mare in ceea ce priveste pretul, deoarece Samsung vrea sa il vanda cu minim 1000 de dolari, sau euro, in cam toate pietele. Daca acest pret se va dovedi a fi cel real pentru Samsung Galaxy Note 8, atunci vor exista probleme destul de mari pentru unii dintre clientii care vor dori sa achizitioneze smartphone-ul, dar din cauza pretului vor renunta.

“Samsung Electronics is likely to launch its Galaxy Note 8 smartphone in September 2017 at the earliest, to make up the product gap left by its predecessor, the Galaxy Note 7.”

Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa fie un succes pentru Samsung, altfel recentele laude ale coreenilor privind incasarile si profitul record s-ar putea dovedi a fi doar o anomalie. Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa aiba succes si pentru ca trebuie sa faca uitate problemele de anul trecut ale predecesorului sau, deci ne putem astepta la un produs foarte interesant.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un design foarte similar cu cel al Samsung Galaxy S8, dar si componentele vor semana intr-o foarte buna masura, camera duala si noul stylus facand diferenta.

Samsung Galaxy Note 8 vanzare septembrie