Illi este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Illi este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad, iar in clipul video de mai jos aveti o prezentare a gameplay-ului pe care ea il ofera pentru noi. Vorbim despre un joc de tip puzzle foarte interesant care este gandit pentru a ne oferi controlul asupra unei creaturi virtuale numite illi, pe care va trebui sa o ghidam prin toate aventurile sale din lumea creata de dezvoltatori.

illi va trebui sa calatoreasca prin porti tridimensionale intre diverse lumi virtuale create de catre dezvoltatori, va trebui sa adune o serie de cristale pentru a-si recupera fortele si nu doar atat. Fiecare dintre lumile virtuale create de catre dezvltatori schimba modul in care se misca obiectele si creatura noastra, astfel ca va trebui sa invatam la fiecare pas cum sa depasim obstacolele create.

“illi is a polished one button platform puzzler. As the creature illi, you jump your way through a strange world where gravity follows you! Things you take for granted in your world is different here. illi travels through portals and enters barren worlds where she gathers light crystals that remain. The creature illi can bend the fabrics of the world and make gravity-defying jumps. Each new unique world introduces new mechanics, traps and obstacles, which will make each world a bigger and more difficult task than the last.”

Illi ne va purta printr-o calatorie ce se intine pe cateva zeci de niveluri in lumile virtuale ale creatorilor, nu mai putin de 170 de obiective trebuind indeplinite. Illi are si un motor grafic avansat creat de catre dezvoltatori, asa ca vom avea parte si de o experienta vizuala cat se poate de placuta dupa instalarea jocului in terminalele noastre.

  • Brain-melting arcade-puzzle-platformer.
  • Play as the fluffy, slug-goatish creature, illi.
  • Travel through a beautiful, surrealistic universe.
  • Take on 60 gravity defying levels!
  • Over 170 quest’s to be completed.

Illi este disponibil pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link, pana vinerea viitoare.