Prima Pagina iPhone Inregistreaza Apeluri telefonice pe iPhone

Inregistreaza Apeluri telefonice pe iPhone

Inregistrarea de apeluri telefonice pe iPhone ste o functie pe care compania Apple inca nu a implementat-o nativ in iOS si probabil nici nu o va implementa prea curand. In ciuda acestui lucru, un nou accesoriu lansat de catre PhotoFast ne permite sa facem asta efort si fara a folosi vreo aplicatie dubioasa care redirectioneaza apelurile noastre telefonice prin servere din diverse tari mai putin cunoscute.

CallRecorder este denumirea acestui accesoriu, el fiind gandit pentru a se conecta in portul Lightning al iPhone pentru a prelua sunetul redat de catre terminalele noastre. CallRecorder poate inregistra nu doar apelurile telefonice facute prin intermediul retelelor GSM, ci si cele VoIP facute folosind aplicatii de mesagerie, sau apeluri de acest gen, asa ca puteti inregistra cam orice va doriti.

CallRecorder inregistreaza apelurile telefonice in format .m4a, cel necesar si pentru tonurile de apel de pe iPhone, iar salvarea lor se poate face in dispozitive, sau intr-un card microSD. Vorbim despre o functionalitate foarte interesanta pe care ne-o ofera CallRecorder, acesta fiind primul accesoriu pentru terminalele iPhone care este capabil sa faca asemenea tipuri de inregistrari.

CallRecorder are butoane dedicate pentru a incepe inregistrarea chiar daca vorbim la telefon in timp ce el este atasat, asa ca totul se poate face foarte rapid si fara efort. CallRecorder trece in momentul de fata printr-o proces de finantare, iar daca va obtine suma necesara, va fi vandut la pretul de 125 de dolari pentru cei interesati sa-l cumpere.

 • Misu Carmol

  Prefer Call Recorder pe Android, fara un stut in plus cuplat la telefon. Adica elegant ca solutie.

 • shapk

  Ca sa inregistrezi un apel pe Iphone ai nevoie sa iti cumperi un dispozitiv 😂😂😂 Lesin! Cat primitivism. Mai bine dai pe speaker si tragi cu reportofonul 😂😂😂

 • V.P

  Apple se ocupa de lucruri serioase nu de inregistrat apeluri telefonice .

 • tom’s iphone

  Indiferent de ce lucruri se ocupa Apple, nu ma poate contrazice nimeni de faptul ca JB, are extrem de multe aplicații utile pe care, in mod normal, nu le găsești pe softul obișnuit. Și nu cred ca este imposibil. Însă, ne-a obișnuit sa ne ofere “cu lingurița” așa zisele lucruri extraordinare. Eu consider ca nu este corect sa vitregesti milioane de utilizatori, doar pt ideile de câștig.
  De pilda, nici astăzi nu s-a lansat o soluție de JB pt iphone7 și 7+, deși citesc. aici,
  ca sunt fel de fel inițiatori, unii lăudându-se cu reușite.
  Și atunci vin cu o întrebare fireasca, de ce pt unii utilizatori “mumă” și pt alții “ciumă” ? Ce sa credem, noi, cei care suntem posesori de iphone7 și 7+ ?

 • Lucian84

  Chiar ar fi o chestie frumoasa sa poți înregistra apeluri ! Eu chiar am avut nevoie și nu am putut pe al meu “ifone”

 • F(x)

  Eu folosesc pe iPhone, TapeACall PRO

 • Mateo Karlsson

  :))

 • flops

  Apple nu permite aceasta functie pentru ca este ilegala inregistrarea apelurilor telefonice

 • Popescu Cristi

  Si unu la 50 lei are