iPhone 8 si iPhone 7S – Iata care sunt Produse

iPhone 8 si iPhone 7S nu au intrat deocamdata in productie la scara industriala, dar sunt produse in cantitati mici, cu multe probleme.

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate anul acesta pe pietele globale de catre compania Apple, iar acum interesul se indrepta spre productia celor doua terminale. Avand in vedere ca se apropie rapid luna septembrie, foarte multa lume incepe sa se intrebe care dintre terminalele iPhone 8 si iPhone 7S a intrat in productie din moment ce unele componente sunt produse inca de la inceputul lunii iunie.

iPhone 8 si iPhone 7S nu ar fi intrat deocamdata in productie, conform unor informatii anuntate astazi de catre o publicatie asiatica de renume. Unele zvonuri din saptamanile trecute sugerau faptul ca iPhone 8 si iPhone 7S ar fi intrat deja in productie la scara industriala, insa se pare ca niciunul dintre partenerii companiei Apple, nu este deocamdata capabil sa faca asta.

iPhone 8 si iPhone 7S nu pot fi deocamdata fabricate in numar suficient de mare fara multe unitati defecte, Foxconn si Pegatron chinuindu-se ca rezolve actualele probleme de fabricare. Avand in vedere aceste probleme, se pare ca iPhone 7S si iPhone 7S Plus urmeaza sa intre in productie la scara industriala in august, cu aproape 2 luni mai tarziu decat de obicei, iar iPhone 8 va intra in productie si mai tarziu.

iPhone 8 si iPhone 7S – iata care sunt produse

iPhone 8 si iPhone 7S par sa genereze probleme enorme pentru partenerii companiei Apple, Foxconn urmand a asambla 95% din totalul unitatilor primului model si o fractie din unitatile celui de-al doilea. Pegatron va fabrica 5% dintre terminalele iPhone 8, 65% dintre cele iPhone 7S si iPhone 7S plus, in timp ce Wistron va fabrica iPhone 7S si iPhone 7S Plus, cu precadere cel de-al doilea model.

iPhone 8 si iPhone 7S intra in productie mult mai tarziu decat in anii trecuti, iar iPhone 8 ar putea fi lansat chiar si in decembrie din cauza problemelor pe care le are compania Apple. Foarte multa lume va fi dezamagita din cauza problemelor de productie pentru iPhone 8 si iPhone 7S, insa probabil cei de la Apple isi vor forta clientii sa creasca substantial productia pentru a acoperi cereera.

“Production of the OLED-version next-generation iPhone will be delayed to November-December. Yield rates at the two main ODMs, Foxconn Electronics and Pegatron, have not yet reached levels that warrant mass production.  Foxconn has secured about 95% of orders for the OLED model and small volume orders for 4.7- and 5.5-inch models, while Pegatron will produce 65% of 4.7-inch iPhone 7s and a small portion of the OLED model. A third ODM Wistron will produce mainly the 5.5-inch model.”

iPhone 8 si iPhone 7S genereaza deja probleme foarte mari si pentru cei care le produc componentele, Apple fiid nevoita sa cumpere echipamente pentru ca unii sa isi indeplineasca obligatiile. iPhone 8 si iPhone 7S sunt prezentate ca fiind cele mai greu de produs modele ale iPhone de pana acum si acest lucru ar putea fi adevarat, dar compania Apple nu va recunoaste vreodata acest lucru public.

iPhone 8 si iPhone 7S sunt foarte asteptate de catre foarte multi dintre fanii companiei Apple, ambele urmand a fi prezentate in luna septembrie in cadrul unei conferinte dedicate.

iphone 8 productie iphone 7s