Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Noua Confirmare a Schimbarii Surpriza

iPhone 8 – Noua Confirmare a Schimbarii Surpriza

iPhone 8 urmeaza sa aiba Touch ID integrat in butonul Power in locul celui Home, pentru ca Apple nu vrea sa renunte la cititorul de amprente.

iPhone 8 are, dupa cum foarte bine stiti deja, foarte multe noutati majore, iar printre ele se numara una care ar putea aduce un buton Power de dimensiune aproape dubla fata de cel din iPhone 7. Nimeni nu stie sigur de ce iPhone 8 va avea un buton Power atat de lung, insa se speculeaza de multe saptamani ca Apple ar intentiona sa integreze butonul Power acolo, pentru ca nu mai are unde sa-l implementeze.

iPhone 8 nu va avea un buton fizic sub ecran, deci butonul Home va deveni virtual in iOS 11, insa Apple nu poate nici sa integreze Touch ID sub ecranul noului smartphone. Apple nu vrea sa integreze Touch ID in carcasa iPhone 8, asa ca butonul Power pare sa fi fost ales de catre americani pentru a amplasa Touch ID pentru a nu elimina complet acest sistem de securitate biometrica, ce s-a dovedif a fi foarte important.

iPhone 8 cu Touch ID in butonul Power le-ar permite utilizatorilor sa-si scaneze amprentele in continuare pentru a securiza dispozitivele, chiar scanarea n-ar fi la fel de simpla. Plasarea degetului pe butonul Power pentru a debloca un iPhone 8 nu este la fel de simplu precum plasarea degetului in locatia butonului Home, dar decat sa avem Touch ID in carcasa, cred ca e mai bine sa-l avem in butonul Power.

iPhone 8 – noua confirmare a schimbarii surpriza

iPhone 8 are o posibila confirmare a acestei schimbari majore intr-un brevet de inventie inregistrat companiei Apple care descrie plasarea Touch ID intr-un buton Power. Apple explica foarte clar in acel brevet de inventie cum si-ar putea gasi un loc un cititor de amprente in butonul Power al unui smartphone, deci iPhone 8 ar putea beneficia fara probleme de aceasta tehnologie gandita chiar de catre Apple.

iPhone 8 urmeaza sa aiba deasemenea si un sistem de recunoastere faciala prin care compania Apple incearca sa ofere o alternativa pentru folosirea Touch ID. Exista posibilitatea ca Apple sa permita folosirea Touch ID si a recunoasterii faciale in iPhone 8, citirea amprentelor putand fi folosita doar in cazul platilor mobile cu Apple Pay, sau a securizarii altor date mai sensibile din terminale.

iPhone 8 va avea cu siguranta o schimbare majora pentru Touch ID, insa deocamdata nimeni nu pare sa fie destul de sigur in legatura cu finalitatea modificarii. Compania Apple pare sa aiba probleme in a face schimbarile dorite pentru Touch ID, asa ca nimeni nu stie sigur daca acest nou cititor de amprente va ajunge in ecran, sau in butonul Power, dar este destul de clar ca el nu va disparea.

iPhone 8 Touch ID buton

 • Lucian84

  Mie oricum mi-ar fi plăcut un buton Power mai lung ! Mai ales pe i+ ! De multe ori mi sa întâmplat sa vreau sa îl blochez și sa nu îl nimeresc din prima !!!

 • Srb Srb

  F frumos. Dupa ce au facut si adus acest touchid in butonul power in macuri, acum vin si in iphone

 • Srb Srb

  da, e ok mai ales daca vin cu acest buton alungit si pe varianta plus dar nu cred ca de anul acesta

 • Popescu Cristi

  Mare realizare au facut:)))

 • Alex S.

  Superb 😂

 • Alex S.

  Adevaru e ca e mult mai ok in butonu power decat pe spate … Sincer

 • EMP83

  Sper ca nu va trebui să faci swipe ca să-ți scaneze amprenta…Butonul este foarte îngust deci cred ca este destul de greu să scaneze din prima fara swipe. Daca va trebui să faci swipe atunci este nasol.

 • Wabisabi Ro

  Absolut majora! O noua revolutie Apple!

 • Filip

  Avea Sony in telefoane asa ceva

 • Sebastian

  Pentru persoanele stangace, este foarte incomod sa deblocheze telefonul, daca Touch ID-ul v-a fi pus pe butonul de power…

 • Srb Srb

  mda swipe a avut samsung si a fost o mizerie…f incomod

 • Srb Srb

  pt mana stanga iti pui aratatorul ca amprenta iar pt dreapta degetul mare,deci nu asta e problema. Problema este daca va fi nevoie de “swipe” cum zice EMP83 sau nu

 • Srb Srb

  si trebuia sa faci swipe?

 • Popescu Cristi

  Pt ei poate

 • EMP83

  Ai dreptate, ma enerva foarte tare pe S5 și de aceea am dezactivat deblocarea prin amprenta. Daca deblocarea pe iPhone 8 prin touch id va funcționa ca pe iPhone 7 va fi super ok însă am câteva dubii ca va fi așa.

 • Chico

  o s afie super tare iphone 8 cu touch id in ecran, nu ca mizeria de samsung, ia mai spune-ne scrb 🙂