Cum vezi rapid preview-uri ale notificarilor pe iPhone

Daca uneori nu vrei sa deschizi aplicatiile din iPhone pentru a vedea informatiile din notificarile primite, atunci un nou tweak din Cydia iti poate simplifica viata. Vorbesc despre un tweak numit Vigor, acesta fiind gandit pentru a afisa in iconitele aplicatiilor un preview pentru notificarile pe care le-am primit, iar imaginea animata de mai jos arata foarte clar ce fel de functionalitate ofera pachetul.

Ideea din spatele tweak-ului este una destul de interesanta pentru ca nu ne mai obliga sa accesam Notifications Center-ul pentru a vedea notificarile primite, asa ca obtinem acces mai usor la ele. Problema sta totusi in faptul ca dimensiunea iconitelor aplicatiilor este atat de mica, incat in ele nu putem vedea foarte clar notificarile, asa ca nu avem parte de o imagine chiar atat de perfecta.

„Once installed a small button will appear in your CC (near brightness bar) with which you can enable or disable it. After having tapped on it apps’ icons will scale down on the top left of the app itself. There will be another CC page where you can manage Vigor for the various apps.”

Vigor este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

Vigor

Articolul precedentFacebook – TOP 10 Emoji Folosite de Utilizatori
Articolul următoriPhone 8 – Asa vei Folosi Recunoasterea Faciala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.