Cum vezi rapid preview-uri ale notificarilor pe iPhone

Daca uneori nu vrei sa deschizi aplicatiile din iPhone pentru a vedea informatiile din notificarile primite, atunci un nou tweak din Cydia iti poate simplifica viata. Vorbesc despre un tweak numit Vigor, acesta fiind gandit pentru a afisa in iconitele aplicatiilor un preview pentru notificarile pe care le-am primit, iar imaginea animata de mai jos arata foarte clar ce fel de functionalitate ofera pachetul.

Ideea din spatele tweak-ului este una destul de interesanta pentru ca nu ne mai obliga sa accesam Notifications Center-ul pentru a vedea notificarile primite, asa ca obtinem acces mai usor la ele. Problema sta totusi in faptul ca dimensiunea iconitelor aplicatiilor este atat de mica, incat in ele nu putem vedea foarte clar notificarile, asa ca nu avem parte de o imagine chiar atat de perfecta.

“Once installed a small button will appear in your CC (near brightness bar) with which you can enable or disable it. After having tapped on it apps’ icons will scale down on the top left of the app itself. There will be another CC page where you can manage Vigor for the various apps.”

Vigor este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

Vigor