Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Asa vei Folosi Recunoasterea Faciala

iPhone 8 – Asa vei Folosi Recunoasterea Faciala

iPhone 8 va avea un sistem avansat de recunoastere faciala, iar astazi avem ocazia de a vedea o demonstratie a modului sau de utilizare.

30

iPhone 8 va avea integrat un sistem de recunoastere faciala de catre compania Apple, iar asta multumita unei noi camere frontale 3D pe care cei din Cupertino au decis sa o implementeze. Apple a comandat aceasta camera frontala 3D de la noi parteneri anul acesta, iar in iPhone 8 recunoasterea faciala ar putea suplimenta, sau inlocui in totalitate sistemul de securizare biometrica Touch ID.

iPhone 8 ar putea avea un sistem de recunoastere faciala bazat cel putin partial pe tehnologiile unei companii numite Realface, ea fiind cumparata la inceputul acestui an de catre Apple. Compania este specializata pe sisteme biometrice de securitate bazate pe recunoastere faciala, iar iPhone 8 putea folosi aceste noi tehnologii pentru a oferi un grad ridicat de securitate pentru utilizatori.

iPhone 8 urmeaza sa beneficieze de un sistem de recunoastere faciala avansat care nu ar putea fi pacalit precum cele anterioare pentru ca este capabil sa perceapa adancimea obiectelor. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum a gandit Realface aceasta recunoastere faciala, ea permitand perceperea fetei si a adancimii obiectelor din jurul ei, deci iPhone 8 nu ar trebui sa poata fi pacalit cu poze.

iPhone 8 – asa vei folosi recunoasterea faciala

iPhone 8 ar putea fi primul smartphone cu recunoastere faciala care chiar functioneaza, iar asta pentru ca Samsung Galaxy S8 are un sistem care este mai mult o gluma, el fiind pacalit cu poze. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, cei de la Realface au un software care nu permite autentificarea utilizatorilor folosind simple poze, asa ca iPhone 8 ar putea fi extrem de avansat din acest punct de vedere.

iPhone 8 are nevoie de un sistem de recunoastere faciala care sa nu poata fi pacalit cu pozele utilizatorilor pentru autentificare, deoarece Apple ar vrea sa renunte la Touch ID in viitor. Recunoasterea faciala este mai rapida si mai sigura decat scanarea amprentei, iar asta pentru ca aici se verifica mai multe puncte identificare decat in cazul amprentelor, asa ca iPhone 8 ar putea oferi securitate la nivel ridicat.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, dar deocamdata nimeni nu pare sa stie sigur cand se va intampla acest lucru. Numeroasele probleme pe care productia iPhone 8 le are in momentul de fata fac nesigura aparitia sa pe piata in luna septembrie, asa ca s-ar putea sa il putem cumpara de la compania Apple abia prin octombrie, sau chiar noiembrie, dar totul depinde de partenerii companiei.