Facebook – TOP 10 Emoji Folosite de Utilizatori

Facebook a publicat o lista a celor mai folosite caractere emoji de catre utilizatorii din cateva dintre cele mai importante tari de pe planeta.

Facebook este o retea de socializare care pune foarte mult accent pe interactiunea utilizatorilor cu platforma, acestia avand diverse functii oferite pentru cei care o acceseaza zilnic. Una dintre aceste functii ale retelei de socializare Facebook este posibilitatea de a folosi caractere emoji pentru a exprima diverse stari de spirit in conversatiile pe care le purtam cu diversele persoane cu care interactionam zilnic in retea, in curand putand fi afisat ceva si pentru WhatsApp.

Facebook este, probabil, reteaua de socializare in care se folosesc cel mai mult caracterele emoji, iar presedintele companiei, Mark Zuckerberg, a publicat o statistica privind cele mai folosite caractere emoji. In imaginea de mai jos puteti vedea un top 10 al celor mai folosite caractere emoji in cadrul retelei de socializare Facebook, dar si un top din cele mai importante tari de pe planeta.

Facebook confirma faptul ca in momentul de fata cel mai folosit caracter emoji de catre utilizatori este cel care reprezinta o persoana care rade cu lacrimi. Pe locurile al doilea si al treilea cei de la Facebook prezinta caracterele emoji folosind in principal pentru a arata faptul ca iubim o persoana, sau ne place un anumit produs, cel pentru trimiterea unui sarut fiind foarte popular, dupa cum era de asteptat.

Facebook – TOP 10 emoji folosite de utilizatori

Facebook prezinta si un top privind utilizarea caracterelor emoji in cateva dintre tarile cu un numar mare de utilizatori, alegerile oamenilor fiind foarte interesante. In SUA, de exemplu este popular un caracter emoji care reprezinta rasul cu lacrimi, americanii parand sa se simta foarte bine cand folosesc reteaua de socializare Facebook si distrandu-se pe masura in compania prietenilor pe care ii au.

Facebook anuta in continuare ca locuitorii din Mexic si Brazilia folosesc cel mai des caracterul emoji utilizat pentru a declara “dragostea” fata de un obiect sau persoana. In Europa lucrurile sunt relativ similare, utilizatorii Facebook distrandu-se la fel de mult si aratandu-si aproximativ la fel de mult sentimentele vis-a-vis de ceea ce vad in cadrul retelei de socializare folosita de 2 miliarde de persoane.

Facebook a publicat acest top pentru ca ieri a fost ziua internationala a caracterelor emoji, compania Apple facand ceva similar, dar prezentand noi emoji care vor fi disponibile incepand cu iOS 11. Apple nu a aratat vreodata care sunt cele mai utilizate caractere emoji de catre utilizatorii de iDevice-uri, iar in ciuda exemplului facut de catre compania Facebook, nu cred ca va decide sa prezinte un top similar pentru ca ar dezvalui multe din tabieturile utilizatorilor.

Facebook top 10 emoji