Samsung Galaxy S9 – Primele Detalii despre Ecran

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran cu aceeasi diagonala si forma precum cel folosit in modelele lansate in primavara acestui an de catre Samsung.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania Samsung, insa intre timp avem ocazia de a afla alte cateva informatii interesante cu privire la el. Mai exact, astazi aflam si ce fel de ecran intentioneaza Samsung sa foloseasca in Samsung Galaxy S9, coreenii parand sa mearga pe ideea de a nu “repara” ceva ce nu este stricat, deci de a nu pierde interesul clientilor pentru produse.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.8 inch, exact precum Samsung Galaxy S8, compania Samsung parand sa fie pregatita sa foloseasca inclusiv acelasi design. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung Galaxy S9 va avea un ecran curbat spre exteriorul carcasei, exact precum cel Infinity din Samsung Galaxy S8, deci teoretic n-ar trebui sa existe schimbari aici.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba ecranele produsele tot de catre cei de la Samsung Display, una dintre diviziile grupului Samsung, asa ca e putin probabil sa existe si furnizori terti. Divizia mobila a Samsung a anuntat divizia care produce ecrane ca pentru Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie folosite exact aceleasi dimensiuni pentru ecrane, iar productia trebuie oricum pregatita din timp.

Samsung Galaxy S9 – primele detalii despre ecran

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar Samsung Galaxy S9 Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.22 inch. Practic, Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor fi “copii” fidele ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in ceea ce priveste diagonala ecranelor, asa ca Samsung va incerca sa aduca inovatii pentru alte functii si caracteristici ale viitoarelor smartphone-uri.

Samsung Galaxy S9 ar putea totusi sa aiba un cititor de amprente integrat sub ecranul nou, dar totul depinde de capacitatea Samsung de a dezvolta tehnologia. Apple a esuat in tentativa de a implementa un cititor de amprente in iPhone 8, anul acesta, Samsung avand aceeasi problema, asa ca nimeni nu stie daca pana in momentul lansarii Samsung Galaxy S9 totul va fi rezolvat si pregatit pentru a fi oferit.

“Samsung Galaxy S9 is expected to use the same size and shape of the display screen as S8. Samsung has recently informed Samsung Display, its display-making unit, of the S9’s display specifications. The S9 will have a 5.77-inch display screen, while the bigger S9 Plus will come with a 6.22-inch screen.”

Samsung Galaxy S9 a avut saptamana trecuta dezvaluite unele informatii privind specificatiile, terminalul urmand a functiona in baza unui chip Qualcomm Snapdragon 845. Nu se stie cat RAM va avea Samsung Galaxy S9 integrat de catre compania Samsung, insa probabil vorbim despre minim 6 GB RAM, dar desigur ca Samsung poate decide oricand sa foloseasca tot 4 GB RAM, cu consecintele de rigoare.

Samsung Galaxy S9 este deja in proces de dezvoltare la Samsung, deci urmeaza sa aflam noi informatii despre el in perioada urmatoare.

samsung galaxy s9 detalii ecran

27 COMENTARII

  1. ma mir ca nu mai invoeaza Samsung cu o marire a diagonalei…inca mi se pare mica cea de 6.2″ ar trebui S9 sa aiba 6.2″ si S9 plus 6.5″ iar Note 9 7″

  2. Ce vrei ma?mufe aliniate??ai wireles charg..vrei finisaje?ai cel mai pun ip68 la praf si apa…mai bun nu este pe nicaieri.esti duss si tu sau te prefaci?de fapt cumpara tu iphone indoit din fabrica..sau il indoi tu in buzunar..material coca cola vs aluminium de aeronave…

  3. Tu ai rămas mental in urma, să mor eu :))
    Si iPhone-urile sunt suficient de rezistente. Și câți din români folosesc wireless charging? Să fim serioși. Nu ar cumpăra încă un “blat” de 100 de lei, le ajunge încărcătorul cu cablu.